Ko je Jelena Ristić, koja je zadivila Novaka Đokovića, ali i cijeli svijet

Da je lijepa Jelena uspješna kao Novak, govori činjenica da je poslije gimnazije upisala prestižni Univerzitet Bocconi u Milanu, na kojem je diplomirala s najvišim ocjenama
133 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.07.2014. 15:02h

Prelijepoj Jeleni Ristić divi se cijeli svijet. Ona je skromna djevojka koja sve oduševljava svojom ljepotom, inteligencijom i humanitarnim radom.

Jelena Ristić sasvim je obična djevojka iz Kosovske ulice koja je pohađala osnovnu školu u Beogradu.

Nakon toga je upisala sportsku gimnaziju, a u upravo u bezbrižnim gimnazijskim danima upoznala je Novaka Đokovića preko zajedničkih prijatelja.

Kažu, bila je to ljubav na prvi pogled. A ta veza traje dugih osam godina. Bez ikakve drame.

Da je lijepa Jelena uspješna kao Novak, govori činjenica da je poslije gimnazije upisala prestižni Univerzitet Bocconi u Milanu, na kojem je diplomirala s najvišim ocjenama.

Tek kad je to ostvarila češće se pojavljivala uz svog dragog na brojnim turnirima širom svijeta. Jelena i Novak žive u Monte Carlu, u kojem je Jelena upisala dodatne stručne studije i pripremila doktorat iz ekonomije. Paralelno s usavršavanjem radila je u poznatoj svjetskoj naftnoj kompaniji.

"Jelena je ljubav mog života! Ona je sposobna, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost. Upravo to je ono što nas čini sretnim u ljubavi", rekao je Novak, oduvijek siguran da je Jelena ona s kojom želi ostati čitav život, dodajući da mu je ona pokretačka snaga.

Za razliku od supruga ili djevojaka svjetski poznatih sportista, Jelena Ristić ne voli da se eksponira u javnosti, a svi je vole jer je prirodna i svoj uticaj koristi u humanitarne svrhe. U fondaciji pod imenom svog supruga provodi mnoge humanitarne akcije za poplavljena područja u regionu.

Jelena i Novak često svoje slike objavljuju na Twitteru

Nakon osam godina veze prošle godine par se zaručio u Francuskoj, a nakon nekoliko mjeseci javili su srećnu vijest.

"Jelena je trudna! Uskoro ćemo postati roditelji! Najsrećniji smo", napisao je Đoković na svom profilu na Twitteru - odmah su odredili datum vjenčanja, a na taj dan mole za mir i privatnost.

Trudna Jelena sve je osvojila objavivši da je pratila ovogodišnje finale Wimbledona u sobi s nogama na povišenom.

"Navijamo za tatu na puno udobniji način", našalila se Jelena.

Galerija

Bonus video: