Vjenčanje Novaka Đokovića: Na Svetom Stefanu počela žurka

U grad-hotel su pristigle brojne zvanice, a organizovana zabava je dobar uvod za sjutrašnje vjenčanje, koje je zakazano za 18.30 časova
205 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.07.2014. 21:27h

Na Svetom Stefanu, gdje će se u grad-hotelu sjutra održati vjenčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić počela je žurka.

Goste trenutno zabavlja Željko Samardžić. Kako su mediji ranije najavili na svadbi bi trebalo da nastupe i Lena Kovačević, Milica Todorović, Miroslav Ilić.

U isto vrijeme na brdu ispred male crkve gdje je danas raširen transparent posvećen Đokoviću zapaljene su baklje, a okupljeni mještani se zabavljaju uz pjesmu.

Foto: Savo Prelević

Na ogromnom platnu ispred male crkve ispisano je "Imao se rašta roditi", što je dio Njegoševe fraze "Blago tome ko dovijek živi, imao se rašta i roditi", iz Gorskog Vijenca.

Transparent su izradili i postavili mladi mještani iz okoline čuvenog Sveca.

Foto: Savo Prelević

Fanovi srpskog tenisera jedino ovako i mogu da mu upute poruke podrške, s obzirom na opsadno stanje koje već drugi dan vlada na Svetom Stefanu i oko njega.

Foto: Savo Prelević

U grad-hotel danas su pristigle brojne zvanice, a pripremljena je zabava kao dobar uvod za sjutrašnje vjenčanje, koje je zakazano za 18.30 časova.

Bilo je krajnje interesantno posmatrati kombi, koji je morao uskim tjesnacom, koji povezuje grad-hotel i obalu, da prevozi zvanice, jer su talasi bili toliko jaki da su prebacivali na šetališnu stazu.

A grad-hotel je danas bio u bijelom, okićena terasa u bloku 25, na istom kraju ostrva, bukvalno je najavljivala spektakl koji je uslijedio u večernjim satima.

Foto: Savo Prelević

Vjenčanje će biti upriličeno u parku pored Vile Miločer.

Nakon vjenčanja, kako saznajemo 140 zvanica će se premjestiti u baštu Spa centra u zaleđu Kraljičine plaže gdje su već postavljeni šatori, samo 20-tak metara od mjesta gdje će mladenci izgovoriti sudbonosno "Da".

TV Vijesti, Svetozar Trebješanin

Privatnim avionom Novak i Jelena sletjeli su sinoć oko 19.45 časova na tivatski aerodrom, koji su okupirale ekipe novinara, dok je porodica mladoženje u isto vrijeme stigla redovnim letom Montenegro Airlinesa.

Mladenci su stigli neočekivano kasno, pa je generalna proba vjenčanja koja je bila zakazana za 19 sati održana sa zakašnjenjem.

Tokom "svadbe vijeka" znatiželjni neće moći ni da priđu Miločeru, jer je na gotovo svakih pet metara, po jedan pripadnik privatnog obezbjeđenja i policije.

Država Crna Gora stavila je na uslugu Đokoviću i službenike policije iz sektora za obezbjeđenje lica i stvari, koji će ostati na Svetom Stefanu, do 12. jula za kada je najavljeno crkveno vjenčanje.

U Crnu Goru su pristigli i pripadnici srpskih bezbjednosnih službi, kako bi, zajedno sa Novakovim ličnim obezbjeđenjem, pripadnicima protivterorističke jednice, pružili potpunu sigurnost.

Galerija

Bonus video: