Sve je spremno za spektakl

Tokom "svadbe vijeka" znatiželjni neće moći ni da priđu Miločeru,jer je na gotovo svakih pet metara, po jedan pripadnik privatnog obezbjeđenja i policije
31 komentar(a)
Jelena Ristić, Novak Đoković, Foto: Twitter
Jelena Ristić, Novak Đoković, Foto: Twitter
Ažurirano: 09.07.2014. 07:13h

Svjetskog teniskog asa Novaka Đokovića, najsrećniji dan u životu koštaće pola miliona eura, koliko je platio beogradskoj agenciji za organizaciju vjenčanja.

Organizator je dva mjeseca radio na tome da Đokoviću i njegovoj izbranici Jeleni Ristić, vjenčanje u stoljetnom miločerskom parku koje je zakazano za sjutra u 18.30 sati, zaista bude najsrećniji dan u životu. Prema izvoru "Vijesti" u pitanju je tradicionalno porodično vjenčanje, kojem će prisustvovati oko 140 zvanica, među kojima je i kum, koji će navodno biti teniser Mark Stilitano.

Privatnim avionom Novak i Jelena sletjeli su sinoć oko 19.45 časova na tivatski aerodrom, koji su okupirale ekipe novinara, dok je porodica mladoženje u isto vrijeme stigla redovnim letom "Montenegro erlajnza". Mladenci su stigli neočekivano kasno, pa je generalna proba vjenčanja koja je bila zakazana za 19 sati održana sa zakašnjenjem.

Đokovići stigli u Crnu Goru >>>

Tokom "svadbe vijeka" znatiželjni neće moći ni da priđu Miločeru,jer je na gotovo svakih pet metara, po jedan pripadnik privatnog obezbjeđenja i policije. Država Crna Gora stavila je na uslugu Đokoviću i službenike policije iz sektora za obezbjeđenje lica i stvari, koji će ostati na Svetom Stefanu, do 12. jula za kada je najavljeno crkveno vjenčanje. U Crnu Goru su pristigli i pripadnici srpskih bezbjednosnih službi, kako bi, zajedno sa Novakovim ličnim obezbjeđenjem, pripadnicima protivterorističke jednice, pružili potpunu sigurnost.

Svadbeno veselje biće organizovano između miločerske i Kraljičine plaže, na platou pored Vile Miločer ka spa centru, ispod takozvanog velikog bora, gdje su postvaljena bijele platnene kontrukcije, dok će večeras biti organizovana zabava za zvanice u Grad hotelu Sveti Stefan.

Sve zvanice će, kako je “Vijestima” potvrđeno, biti smještene na Svetom Stefanu, a svi zaposleni u hotelskom kompleksu potpisali su ugovor o tajnosti.

Opština Budva je dozvolila da se do 11. jula zabrani prolaza javnim stazama kroz miločerski park, tako da se ni na stotinu metara ne može prići Kraljičinoj i Miločerskoj plaži.

Mladenci odustali od Laure Pauzini

Osim prijatelja i članova porodice, niko od poznatih ličnosti iz Crne Gore neće prisustvovati opštinskom vjenčanju.

Mitropolit Amfilohije demantovao je juče da je dao blagoslov da se vjenčanje obavi tokom Petrovdanskog posta, pa će se mladenci vjenčati po njegovom isteku u crkvi Arhiđakona Stefana. On je ipak čestitao mladencima vjenčanje, a čestitke su stigle i od Lider Demokratskog fronta, Miodraga Lekića.

Prema informacijama "Vijesti", želja mladenaca je bila da angažuju Lauru Pauzini, ali su odustali, jer italijanska pjevačica tražila honorar od 220 hiljada eura, kao i to da se zvanično ne potvrđuje da je posjetila Crnu Goru.

Bonus video: