Uprkos negodovanju majke: Bredli Kuper sa djevojkom na Vimbldonu

Iako su mnogi mislili da će ih daljina udaljiti, ali i razlika u godinama (17), ovaj par uspijeva da održi svoju ljubav
101 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2014. 15:06h

Prošlogodišnje finale Vimbldona, pored tenisera, obilježili su i holivudski glumci Džerard Batler i Bredli Kuper koji su pravili zajednički selfi. Ove godine, Bredli Kuper je na meč poveo svoju ljepšu polovinu Suki Vaterhaus.

Holivudski zavodnik se pojavio na jučerašnjim mečevima Vimbldona sa svojom djevojkom Suki i time dokazao kako su vijesti o njihovom raskidu netačne, ili se par u međuvremenu pomirio.

Vijest o njihovom rastanku pojavila se mjesec dana nakon dodjele Oskara.

Možda jedina osoba koja se radovala njihovom raskidu bila je majka Bredlija Kupera koja nikada nije odobravala vezu sa Suki.

Glorija Kuper je čak jednom prilikom izjavila kako je savjetovala Bredliju da “ostavi tu groznu ženu”, jer smatra kako ga dvadesetogodišnja Suki iskorišćava kako bi se probila u Holivudu.

Bredli inače, od smrti oca živi sa majkom, ali izgleda da je ljubav prema Suki jača od svega.

Neki izvori navode kako njihova osamnaestomjesečna veza postaje sve ozbiljnija i da je sljedeći korak preseljenje Suki u Los Anđeles.

Iako su mnogi mislili da će ih daljina udaljiti, ali i razlika u godinama (17), ovaj par uspijeva da održi svoju ljubav.

Prije Suki, Bredli Kuper je bio u vezama s glumicama Rene Zelveger i Zoe Saldanom, ali sad izgleda da je zgodni glumac pronašao onu pravu.

Galerija

Bonus video: