I Lazović na Twitteru: Navija za Holandiju i za njega radno vrijeme ne postoji

"Pozdrav svima, od sada ćemo moći da se družimo i na Twitteru", naveo je on u svom prvom obraćanju crnogorskoj Twitter zajednici
20 komentar(a)
Ažurirano: 03.07.2014. 10:35h

Ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, Vujica Lazović, navija za Holandiju i po njemu je reprezentacija te države, sudeći po objavama na Twitteru, favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva koje se održava u Brazilu.

Lazović je od 1. jula prisutan na tom mikroblog servisu.

"Pozdrav svima, od sada ćemo moći da se družimo i na Twitteru", naveo je on u svom prvom obraćanju crnogorskoj Twitter zajednici.

Nije prošlo mnogo, stiglo je i prvo pitanje za ministra.

"Gospodine ministre kad ćemo podijeliti pokoji iPad djeci sa posebnim potrebama", pitao je korisnik BafusMD.

"Jedan program dodjele iPad-a je već uspješno završen, a od jeseni planiramo aktivnosti na novom programu", odgovorio je Lazović.

Nekoliko dana prije nego je Lazović kreirao Twitter nalog, u organizaciji Centra za demokratsku tranciziju (CDT), održan je panel "Građani i institucije-mogućnosti komunikacije", kada je u više navrata pomenuto kako Lazović nema nalog na toj mreži.

"Dočekao sam da moje kritike urode plodom. Zaista se nadam da ste to Vi, i da ćete slušati vapaje Twitter zajednice", napisao je Darko Ivanović iz Građanske alijanse, u dobrodošlici Lazoviću.

"Oduvijek sam tu bio, samo me je trebalo uočiti", odgovorio je ministar, našta je Ivanović rekao da teško da je Lazović mogao biti odranije na Twitteru, kada je njegova objava stara tek 21 sat.

"To oduvijek me malo plaši - Veliki brat itd...", dodao je Ivanović.

Korisnik TheAvetinja pitao je Lazovića koliko često će tvitovati, da li će to biti samo u toku radnog vremena.

"U vrijeme IT-a, pojam radnog vremena postaje prilično relativan", odgovorio je Lazović.

Galerija

Bonus video: