Aleksandru i Ljiljani ulaznice za otvaranje diskoteke Top Hill

Top Hill se otvara 3. jula, a domaćini će se pobrinuti da i naredne dvije večeri budu nezaboravne
248 pregleda 3 komentar(a)
Top Hill, Foto: Facebook
Top Hill, Foto: Facebook
Ažurirano: 02.07.2014. 18:53h

Aleksandar Nišavić i Ljiljana Aničić dobitnici su po dvije ulaznice za otvaranje popularne budvanske diskoteke Top Hill.

Diskoteka se otvara 3. jula, a domaćini će se pobrinuti da i naredne dvije večeri budu nezaboravne.

Aleksandar i Ljiljana najbrže su svoje podatke poslali na mejl portala.

Brojna imena domaće i svjetske muzičke scene i ove godine će tokom sezone nastupiti u budvanskoj diskoteci. Publiku će imati priliku da uživa u velikom broju DJ-eva, među kojima su šveđanin Eric Prydz, poznat po planetarno popularnom hitu “Call On Me” (6. avgust) , njemački producent Tujamo (1. avgust), Mr Jools & Millok, koji će nastupiti 7. jula, R3hab čiji je nastup zakazan za 9. jul i DJ Oysha čiji je planiran 21. jula. U popularnoj diskoteci, 16. jula predstaviće se i Sunnery James i Ryan Marciano, ali i srpsko-australijski DJ Dirty South, koji će preuzeti DJ pult 25. jula.

Pored pomenutih DJ-eva gostovaće i Wise D& Kobe (14. jul), Tur (23. jul), Mark Funk (28. jul) i Fedde Legrand (30. jul).

Top Hill neće zaboraviti ni ljubitelje pop muzike, pa će između ostalih u diskoteci nastupiti Zdravko Čolić, koji će svoje najveće hitove pjevati 27. jula, a planiranicu i koncert Severine Vučković (3. avgusta) i Dina Merlina (17. avgusta).

Bonus video: