Nikol Šerzinger se dugo borila sa bulimijom

"Nisam nikome pričala o tome jer nisam htjela da izigravam žrtvu", priznala je Nikol
1 komentar(a)
Nikol Šerzinger, Foto: Shutterstock
Nikol Šerzinger, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 02.07.2014. 19:06h

Američka pjevačica Nikol Šerzinger otkrila je da se dugo borila sa bulimijom. On je zvijezda mjeseca magazina "Cosmopolitan" za koji je ispričala da je borba sa tom "užasnom, parališućom bolešću" bio mračan period u njenom životu.

"Zato saosjećam sa svima koji imaju demone, čuju glasove u svojoj glavi, sa svim ljudima koji se ne ponašaju lijepo prema sebi. Ta bolest je od mene ukrala život", kazala je ona i otkrila da je zbog poremećaja u ishrani počela da gubi glas i da se onesvješćuje po kući.

Bivša članica grupe Pussycat Dolls doživjela je veliki uspjeh sa grupom u periodu od 2005. do 2010. kada je prodala 50 miliona albuma prije razlaza iste godine. Do razlaza je došlo zbog toga što su ostale djevojke bile ljubomorne na nju, a jedna od njih upravo je 2013. otkrila medijima da pjevačica ima problema sa ishranom, što je dugo krila od njih.

"Nisam nikome pričala o tome jer nisam htjela da izigravam žrtvu i nisam željela da moja porodica sazna za to jer bi ih to pogodilo. Nikada se nisam drogirala, ali ovo je bilo slično, konstantno sam povređivala sebe", priznala je Nikol.

Bonus video: