Nova prilika za usamljene muškarce: U krevetu sa svojim iPad-om

Iako čitava stvar liči na pomalo bolesnu parodiju, Launchpad je zaista od skoro dostupan svim zainteresovanim, I to po cijeni od oko 20 britanskih funti
20 komentar(a)
Launchpad, Foto: Screenshot (YouTube)
Launchpad, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 29.06.2014. 10:27h

Mnogi od nas postali su već odavno zavisni od svojih mobilnih telefona i sličnih uređaja, ali ako baš želite da ovu vezu podignete na viši nivo zaista “isprobate” svoj iPad, proizvođač seksi igračaka Flashlight to vam je, iz samo njima poznatih razloga, i omogućio.

Kompanija, je, naime, ove nedjelje lansirala Launchpad, koji omogućuje korisnicima ovog gedžeta oblikovanog kao baterijska lampa i sa gornje strane sličnog vagini da ga priključe na iPad da bi se “potpuno uživjeli” u ono što gledaju.

Ova neobična sprava “omogućuje korisnicima da u potpunosti uživaju dok nešto gledaju ili komuniciraju uživo sa prijateljima preko aplikacija kao što je Skype”, tvrde proizvođači, u reklami u kojoj se vidi čovjek koji uživa u spravici dok “četuje” sa svojom djevojkom.

Reakcija vašeg partnera na ovo će sigurno biti “zašto, dođavola, moraš da imaš seks sa iPad-om”, ali je sprava prije svega namijenjena muškarcima bez ljepše polovine.

Iako čitava stvar liči na pomalo bolesnu parodiju, Launchpad je zaista od skoro dostupan svim zainteresovanim, I to po cijeni od oko 20 britanskih funti.

Bonus video: