Kako turisti zanovijetaju: Mnogo je kamenja, kako protiv vampira...

Jeadn turista avanturističkog duha je posjetio Universal Studios na Floridi je zatražio povrat novca jer smatra da je rollercoaster nevjerovatnog Hulka bio previše zastrašujuć
4 komentar(a)
turizam, turisti, Foto: Shuterstock
turizam, turisti, Foto: Shuterstock
Ažurirano: 25.06.2014. 14:04h

Čini vam se da je "previše kamenčića na plaži", niste jedini. Za ne povjerovati je da je baš to navela jedna klijentkinja kojoj su, kako je rekla, kamenčići uništili sreeđene i nalakirane nokte dok je hodala bosa po plaži u Meksiku.

Druga se žalila na vremenske prilike, vilo joj je prevruće tokom odmora, hrana joj je bila začinjena i niko nije govorio engleski.

Nevjerovatno je i da su se neki žalili na izmjene plime i oseke u Grčkoj - nije im odgovarao nivo vode.

Putovanje u Bukurešt za neke je zastrašujuće. Klijent je naime, prije odlaska na put tražio savjet kako da se najbolje suoči sa vampirom ukoliko ga neki zaskoči. Sveta voda, bijeli luk ili krst?

Jeadn turista avanturističkog duha je posjetio Universal Studios na Floridi je zatražio povrat novca jer smatra da je rollercoaster nevjerovatnog Hulka bio previše zastrašujuć.

Jedan ljubavni par je tražio potpun povrat novca za njihov dvonedjeljni medeni mjesec na Maldivima - zbog vremena. Naime, bilo im je rečeno da će cijelo vrijeme njihovog boravka biti sunčano, a umjesto toga jedno je popodne padala kiša.

Bilo je zanimljivih zgoda i sa ljubimcima. Jedan od putnika za Brazil želio je da vodi svog ljubimca pitona u Brazil i raspitivao se treba li mu pasoš. Pitona je želio da vodi na put kako bi se njegova zmija srela sa članovima svoje porodice u Amazonu.

Neki od turista nisu mogli da podnesu da budu razdvojeni od svojih kućnih ljubimaca. Jedna žena je zahtijevala da njena mačka u avionu dobije kartu prve klase.

Bilo je i onih koji imaju potpuno povjerenje u ljude i agencije, pa je tako jedan čovjek pokušao da svoje putovanje plati tako što je svoju kreditnu karticu poslao poštom kompaniji, zajedno sa kovertom na kojoj je pisalo njegovo ime i adresa.

U jednom slučaju putnik je bio uvjeren da je krenuo na romantično putovanje u italijanski glavni grad Rim, ali je završio u američkom gradu Romeu u Džordžiji. Zbog te greške se posvađao sa bijesnom djevojkom, a od kompanije je zatražio da mu pomogne da se pomire jer ga je zbog toga ostavila.

Bonus video: