Šestogodišnjak želio da postane trener Seltika

Ejdan misli da bi on bio uspješan trener ovog kluba, ali na njegovu žalost Seltik je već postavio Ronija Deila za novog trenera
1 komentar(a)
Ažurirano: 22.06.2014. 18:17h

Šestogodišnji navijač Seltika Ejdan Hedridž napisao je pismo upravi kluba iz Glazgova nudeći se za mjesto šefa stručnog štaba.

Često se dešava da kada aplicirate za posao pošaljete motivaciono pismo sa biografijom, a kompanija vam ni ne pošalje obavještenje da niste primljeni.

Ipak, mlađanom Ejdanu se desilo potpuno suprotno, pošto mu je nesuđeni poslodavac odgovorio. I to kako!

Ovaj dječak je šansu da se zaposli vidio u tome što je trener Seltika Nil Lenon napustio ekipu na kraju sezone, pa je mejsto trenera bilo upražnjeno.

Odgovor koji je Ejdan dobio od uprave Seltika (foto: Twitter)

Ejdan misli da bi on bio uspješan trener ovog kluba, ali na njegovu žalost Seltik je već postavio Ronija Deilu za novog trenera.

Šestogodišnjak je napisao pismo upravi Seltika i dobio je odgovor od izvršnog direktora kluba Pitera Lovela, a uz to i polo majicu u bojama slavnog škotskog kluba.

Majica koju je Ejdan dobio na poklon (foto: Twitter)

"Dragi Ejdane, hvala što ste nam napisali pismo. Kao što znate, imenovali smo Ronija Deilu za novog menadžera, jer vjerujemo da on ima znanje, entuzijazam i samopouzdanje da povede Seltik putevima uspjeha. Zaista sam srećan što ste nam poslali pismo i što sebe smatrate pravim kandidatom za ovaj posao. Možda ćete jednog dana zaista i postati trener Seltika. U međuvremenu, želim vam da završite školsku godinu i uživate u predstojećem raspustu", glasio je odgovor uprave Seltika njihovom vjernom navijaču.

Za ovaj sipmpatičan događaj javnost je saznala zahvaljujući Ejdanovom bratu koji je na Tviteru postavio ovu prepisku.

Galerija

Bonus video: