Kameron prekidao odmore jer nije mogao da “uhvati” signal na mobilnom

Kameron zna gdje da nađe signal kada mora da obavi bitne razgovore, ali kaže da to nije bilo dovoljno kada su izbile krize na Bliskom istoku
5 komentar(a)
Dejvid Kameron, Foto: Beta/AP
Dejvid Kameron, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.06.2014. 17:45h

Britanski premijer Dejvid Kameron priznao je da je dva puta prekidao porodične odmore u unutrašnjost zemlje i vraćao se u London – jer nije mogao da "uhvati" signal na svom mobilnom telefonu.

Za mnoge je šansa da se “isključe” od svijeta jedna od najvećih prednosti odmora – ali se čini da to nije baš toliko jdnostavno kada ste premijer Velike Britanije a izbije kriza na Bliskom istoku, navodi "Indipendent".

Kameron je za jedan list kazao da zna gdje da nađe signal kada mora da obavi bitne razgovore, ali da to nije bilo dovoljno kada su izbile krize na Bliskom istoku.

U avgustu prošle godine morao je da se naprasno vrati u London kako bi se pozabavio krizom u Siriji, a 2011. problem sa signalom spriječio ga je da bude pravovremeno obaviješten o padu režima Muamera Gadafija u Libiji.

Možda je to i jedan od razloga zašto je njgova vlada najavila da će investirati do 150 miliona funti kako bi poboljšala pokrivenost u oblastima Britanije u kojoj nijedan od mobilnih operatera nije prisutan.

Kameron je za jedan list kazao da zna gdje da nađe signal kada su važni pozivi u pitanju, ali da to nije bilo dovoljno kada su izbile krize na Bliskom istoku

Bonus video: