Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčaće se 9. jula na Svetom Stefanu

"Neka bude kako želi mlada. Ko će poslije cio život slušati pridike ako vjenčanje ne prođe kako ona želi" našalio se Novak u razgovoru s francuskim novinarom"
67 pregleda 0 komentar(a)
Novak Đoković i Jelena Ristić, Foto: Twiter
Novak Đoković i Jelena Ristić, Foto: Twiter
Ažurirano: 13.06.2014. 09:15h

Jedan od najboljih svjetskih tenisera i sportista Novak Đoković i Jelena Ristić poslije devet godina zabavljanja vjenčaće se u četvrtak, 9. jula nakon turnira na Vimbldonu, na kojem Đuković želi da osvoji titulu kao 2011. godine, a potom će reći da svojoj dugogodišnjoj djevojci, javlja portal 24sata.

Svadbena ceremonija uz prisustvo porodice i prijatelja održaće se na Svetom Stefanu, a Novak je detalje prepustio porodici i vjerenici Jeleni koja je angažovala agenciju koja se bavi organizacijom vjenčanja.

"Znate kakve su žene, njima je taj dan najvažniji u životu. Neka bude kako želi mlada. Ko će poslije cio život slušati pridike ako vjenčanje ne prođe kako ona želi" našalio se Novak u razgovoru s francuskim novinarom.

Svjetskog broja 2 od 23. juna do 6. jula očekuje grend slem Vimbldon, koji se smatra nezvaničnim prvenstvom svijeta, a ove nedjelje se odmara s drugovima na Ibici.

Kako kasnije neće imati vremena, ovih dana se oprašta od momačkog života u Španiji.

Đokovići su unaprijed zakupili apartmane na jednom od najluksuznijih ljetovališta na Jadranskom moru, obezbjeđenje će biti na najvišem nivou i niko bez pozivnice neće moći da priđe Svetom Stefanu.

Novak i Jelena vjerili su se u septembru prošle godine, poslije osam godina veze, a tada je popularni Nole u šali rekao svojoj dragoj da "uživa dok može, jer će uskoro biti Đoković".

Postaju mama i tata u oktobru

Novak i Jelena će u oktobru dobiti prvo dijete i jedva čekaju da se ostvare u najvažnijoj ulozi u životu.

"Jedva čekam da mijenjam pelene i da ne spavam noćima. Znam da će to biti veoma teško i da ću biti stalno umoran, ali jako se radujem tom periodu", pričao je nedavno Novak.

Bonus video: