Džej Zi: Vrijeme je da se Rijana dovede u red

"Rijana se ponaša kao da živi u getu, a ni rječnik joj nije ništa bolji”, rekao je Džej Zi
15 komentar(a)
Rijana, Foto: Reuters
Rijana, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.06.2014. 17:41h

Rijana je nedavno uspjela ponovo da privuče svu pažnju medija kada se pojavila na dodjeli modnih nagrada u veoma provokativnoj haljini.

Mnogi su se složili da ovakvu haljinu samo Rijana može da ponese, dok su drugi komentarisali da je previše slobodna i provokativna, a čini se da je tog mišljenja i reper Džej Zi.

Prema neimenovanom izvoru, reper Džej Zi, koji je inače zadužen za Rijaninu slavu, odlučio je da pjevačicu “dovede u red”.

“Vrijeme je da Rijana prekine sa takvim oblačenjem i ponašanjem. Ponaša se kao da živi u getu, a ni rječnik joj nije ništa bolji”, rekao je Džej Zi, a prenosi neimenovani izvor.

“Čak je i Bijonse pristala da posavjetuje Rijanu i nauči je par lekcija iz lijepog ponašanja. Bijonse je uči i kako da lijepo odgovara na pitanja novinara prilikom intervjua”, dodaje izvor.

Međutim, to nije sve, izgleda da je reper u želji da izvede Rijanu na pravi put umiješao prste i u njen ljubavni život, jer se šuška da je on glavni krivac za Rijanin raskid sa Drejkom. Pored toga, Džej Zi želi da Rijana prekine da izdaje albume pod etiketom “Roc nation”.

“Džej Zi je upozorio Rijanu da prekine sa porocima i da se dovede u red, jer ako nastavi tako, on ne planira da je i dalje podržava u karijeri”, navodi izvor.

Bonus video: