Sin održao obećanje iz djetinjstva, otac zaplakao od sreće

"Belairboy" je na Redditu objasnio da je Chevy ustvari kupio prije dvije godine, nakon što je nekoliko mjeseci radio 60 sati, šest sati nedjeljno
3 komentar(a)
Ažurirano: 07.06.2014. 16:27h

Kad je imao osam godina dječak iz Kentakija je obećao svom ocu da će mu za 57. rođendan pokloniti Chevrolet Bel-Air 1957, a kad je za to došlo vrijeme, to je i učinio.

Njegov je otac odrastao u siromaštvu, kao jedno od sedmoro djece. I iako je uvijek pričao o svom automobilu iz snova, nikad nije očekivao da će ga jednog dana i imati.

Trenutak u kojem je shvatio da se to dešava snimljen je i objavljen na YouTubeu gdje je u nekoliko dana došao do 1,9 miliona pogleda.

"Belairboy" je na Redditu objasnio da je Chevy ustvari kupio prije dvije godine, nakon što je nekoliko mjeseci radio 60 sati, šest sati nedjeljno.

Automobil je parkirao u garažu koja se ne koristi i krio sve u vezi sa njim dok nije došlo vrijeme da napokon ispuni svoje obećanje.

"Moj mi je tata sve, on mi nije biološki otac, ali on jeste moj otac. Ovaj čovjek u videu, moj TATA, moj OTAC, najbolje je što se meni i mami dogodilo u životu i nadam se da ću biti makar djelić čovjeka kakav je on", napisao je ponosni sin.

Galerija

Bonus video: