Doris Dragović na Pašticadi

"Radi se o manifestaciji koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz bogat muzički program i program za djecu"
90 pregleda 3 komentar(a)
Doris Dragović, Foto: Screenshot (YouTube)
Doris Dragović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 04.06.2014. 12:50h

Gastronomsko zabavna manifestacija Pašticada fest, u organizaciji Turističke organizcije Budve, biće održana 21. juna u Petrovcu, a glavna zvijezda je poznata hrvatska pop pjevačica Doris dragović.

"Radi se o manifestaciji koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz bogat muzički program i program za djecu. Cilj nam je promovisanje naše kuhinje, koja je ujedno i dio turističke ponude, ali i brend naše zemlje, kao i da se bogatim kulturno-umjetničkim programom privuče što veći broj posjetilaca i da mjesec jun, učinimo turistima interesantnijim", navela je portparol Darja Marović.

Ona je dodala da se Turistička organizacija opštine Budva se potrudila da i ove godine pravim izborom izvođača obezbjedi zainteresovanost javnosti za dešavanja na Budvanskoj rivijeri.

"Nakon završenog kulturno-zabavnog i dječijeg programa, u večernjim časovima Doris Dragović če prirediti nezaboravan koncert na šetalištu pored obale. programa počinje u 18 časova defileom gradske muzike , a već od 19 časova na štandu Udruženja šefova kuhinja, biće pripremljena pašticada, specijlitet paštrovskog kraja, koju će svi moći da degustiraju. Tu je Slatki kutak, a sa domaćim kolačima i ostalim poslasticama", kazala je Marović.

Bonus video: