Amerikanci o ljepoticama iz CG: Oprezne su sa muškarcima koji još žive sa majkama

Poštuju tradicionalne vrijednosti, što je savršeno za čovjeka koji je finansijski u mogućnosti da brine o lijepoj ženi
21 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2014. 17:47h

Na sajtu Beautiful Women Pedia, svojevrsnoj enciklopediji najljepših dama iz cijelog svijeta, nalaze se i ljepotice iz Crne Gore - Andrea Radonjić, Anja Jovanović, Sanja Brnović i Marija Vujović.

"Lijepe žene u Crnoj Gori su veoma društvene", navodi se na stranici Beautiful Woman Pedia.

Na stranici dodaju kako crnogorske ljepotice drže do porodice i druženja, da su veoma gostoljubive. Za one koje žive u glavnom gradu i na obali, enciklopedija ljepotica navodi kako su aktivne u svojoj zajednici. Vrlo su iskrene i vrijedne. Ako im se nešto ne dopada, one će to i reći i nisu nimalo stidljive.

Crnogorske ljepotice su dobre kuvarice i obično posjeduju neki umjetnički talenat, dodaju na stranici.

Andrea RadonjićLjepotice iz Crne Gore koje žive u urbanim područjima su vrlo moderne i očekuju od muškarca isto. Poštuju ljude koji vode računa o svom izgledu i koji su njegovani.

One uživaju u flertu. Oprezne su sa muškarcima koji još žive sa svojim majkama.

"Poznato je da Crnogorci uvijek stavljaju svoje majke ispred svojih žena", navode na stranici Beautiful Women Pedia, te dodaju da crnogorska ljepotica poštuje muškarce koji drže do svoje porodice, ali da ne odobravaju da odrastao muškarac i dalje živi sa roditeljima, te da će, ma koliko mladić šarmantan bio, one odustati od veze sa njim.

Marija Vujović

Lijepe crnogorski žene vole nakit, lijepu odjeću i skupa auta. Za njih su, kažu na stranici o ljepoticama, imućni i muškarci koji su finansijski stabilni vrlo privlačni.

"One zahtijevaju sve što čini da se osjećaju kao boginje".

Poštuju tradicionalne vrijednosti, što je savršeno za čovjeka koji je finansijski u mogućnosti da brine o lijepoj ženi navedenih osobina, kažu na stranici Beautiful Woman Pedia.

Bonus video: