Festival plesa i pokreta 13, 14. i 15. juna u Delti

Očekuje se da će na festivalu biti oko 300 učesnika, kako djece, tako i odraslih plesača i umjetnika
80 pregleda 0 komentar(a)
Delta CIty, sat za planetu, Foto: Luka Zeković
Delta CIty, sat za planetu, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.05.2014. 14:18h

Ispred tržnog centra “Delta city” 13, 14. i 15. juna plesna škola “Dream” organizuje festival pod nazivom “Festival plesa i pokreta’’, koji će okupiti sve škole i udruženja koja se bave ovom vrstom umjetnosti.

Trodnevni događaj zatvoriće plesna škola “Dream” svojim tradicionalnim plesnim performansom “Dance with me”, koji je šesti po redu, navodi se u saopštenju.

Očekuje se da će na festivalu biti oko 300 učesnika, kako djece, tako i odraslih plesača i umjetnika.

Prvi dan festivala u 19h nastupiće Nina Žižić, a zatim će se predstaviti plesna škola “Steps”, plesni studio “Diva”, Jovana Mihaljevic sa Zumba fitnesom, plesna škola “Dream” sa programom za najmlađe, Kenan Osmanaj sa svojom revijom, Folklorno društvo Željezničar i na kraju prikazaće se miks kultnih filmova u trajanju od 15-ak minuta.

Drugi dan, u 20h, otvoriće specijalni gost Slavko Kalezić, zatim plesna škola “Luna”, Jovana Mihaljević sa zumba fitnesom, plesna škola “Beauty” i za kraj Folklorno društvo Aluminijum i kratki film.

U 19:30h, završni dan predstaviće se Damir Haverić sa tae bo kardiom, plesna skola “Dream” izvešće performans “Dance with me” a program se završava sa plesnim parovima iz plesne škole Jet Set.

Bonus video: