Šeril Kol o raskidu: Putovao je po svijetu, a mene je ostavljao samu sa bebom

Šeril i Lijam su dvije i po godine bili u vezi, a sina Bira su dobili prošle godinu u martu. Krajem februara 2018. saopštili su u medijima da su se razišli
228 pregleda 3 komentar(a)
Šeril Kol, Foto: Instagram
Šeril Kol, Foto: Instagram
Ažurirano: 26.08.2018. 14:28h

Britanska pjevačica Šeril Kol po prvi put je iskreno govorila o raskidu sa pjevačem Lijamom Pejnom sa kojim je dvije i po godine provela u vanbračnoj zajednici.

Ona je priznala da je glavni razlog zbog čega se odlučila za raskid ponašanje njenog deset godina mlađeg izabranika koji, navodno, porodicu nije stavljao na prvo mjesto. Lijam je ostavljao Šeril da sama podiže sina Bera dok je on putovao po svijetu i gradio karijeru, piše britanski San.

Iako mu je sugerisala, on nije mijenjao njegov način života zbog čega je zvijezda nekadašnje grupe The Girls Aloud, odlučila je da stavi tačku na njihovu vezu i sama krene dalje. Kako kaže, više nije osjećala povezanost i shvatila je da ne mogu da funkcionišu kao partneri. Izvor blizak 35-godišnjoj pjevačici je otkrio da je ona tokom prve godine života sina Bera uglavnom sama odgajala dijete.

Šeril i Lijam su dvije i po godine bili u vezi, a sina Bira su dobili prošle godinu u martu. Krajem februara 2018. saopštili su u medijima da su se razišli. Lijam Pejn, bivši član "One Direction", i Šeril upoznali su se davne 2008. godine, dok je Lijam imao tek 14 godina i počinjao svoj muzički proboj, a mnogi smatraju da njihova veza nije uspjela upravo zbog razlike u godinama.

Bonus video: