ODBILA ULOGU

Lili Alen nije željela ljubavne scene sa bratom

„Bilo mi je veoma neprijatno jer je trebalo da jašemo na konju, a on bi me dodirivao”
77 pregleda 2 komentar(a)
Lili Alen, Foto: Reuters
Lili Alen, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.05.2014. 10:47h

Britanska pjevačica Lili Alen otkrila je nedavno da je imala priliku da se oproba u glumi i to u popularnoj seriji “Igra prijestola”, ali je odbila ponudu jer je trebalo da ima ljubavnu scenu sa bratom Alfijem Alenom, koji tumači Tiona Grejdžoja, prenosi Daily Mail.

Pjevačica, koja je nedavno napunila 29 godina ispričala je kako su joj producenti HBO serije ponudili ulogu Tionove ratoborne sestre Jare.

Ipak, Lili Alen je tu priliku odbila zbog toga što je već u prvoj sceni Tion pokušava da zavede svoju sestru koju nije vidio dugi niz godina.

“Bilo mi je veoma neprijatno jer je trebalo da zajedno jašemo na konju, a on bi me dodirivao. Kada su mi to objasnili, rekla sam 'ne, hvala'”, kazala je ona.

Njen brat Alfi igra Tiona, lorda Gvozdenih ostrva od prve sezone, a tokom četiri sezone njegov lik se mijenjao od ženskaroša i zavodnika do poslušnog sluge koji je na ivici ludila, jer ga je zarobio i mučio Remzi Sniježni.

Uloga Jare, na kraju je pripala Gemi Velan, koja se ponovo pojavila u posljednjim emitovanim epizodama u kojima pokušava da spasi svog brata.

Lili Alen je sa druge strane i dalje zainteresovana za učešće u projektu, ali pod uslovom da joj ponude drugačiju ulogu.

Preporučujemo za Vas