Novi trend među udavačama: Prsten ljepše stoji uz pomoć botoksa

Postupak traje pet do deset minuta, košta oko 850 eura (1.200 dolara), a za ručni lifting koristi se brza injekcija "juvederm"
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2014. 13:58h

Selfi-manija postaje ludilo koje sve više uzima maha. Žene su sve spremnije na to da se podvrgnu kojekakvim potpuno suludim hirurškim zahvatima, samo da bi izgledale lijepo na fotografijama. Najnoviji trend među budućim udavačama jeste to da, čim budu isprošene, na društvenim mrežama objave selfi svog vjereničkog prstena odnosno broj karata i sjaj dijamanta, dokaz ljubavi budućeg muža.

Međutim, surova realnost je da nisu sve rođene sa divno izvajanim prstima, a bucmasti ćevapčići ili suvonjavi, naborani valjušci definitivno ne spadaju u kategoriju seksi, fotogeničnih ruku. Zato, pored pomoći manikira koji će im nokte dovesti do perfekcije, dame u svijetu spas traže kod plastičnih hirurga.

Pored pomoći manikira koji će im nokte dovesti do perfekcije, dame u svijetu spas traže kod plastičnih hirurga

Ako vam je potreban još jedan dokaz da su društveni mediji ohrabruje sve tananije slojeve ljudske taštine onda ne treba ići dalje od korištenja estetskog zahvata kako bi se poboljšalo "vjerenički selfi". Ova podgrupa selfija nastala je nedavno objavljivanjem srećne vijesti o vjeridbi slanjem fotografija šaka sa vjereničkim prstenjem na Instagram. Jedini problem je što pogled na sve sjajnije kamenje kvari stalni neuspjeh našeg izdajničkog tijela da izbjegne zub vremena. Rješenje? Postoji. Specijalisti estetske medicine osmislili su novu tehniku koja se zove hand-lifting, odnosno “podmlađivanje šake” a radi se tako što se u problematično tkivo ubrizgava supstanca slična botoksu. Postupak traje pet do deset minuta, košta oko 850 eura (1.200 dolara), a za ručni lifting koristi se brza injekcija "juvederm". Ona "puni" i "vraća" izgubljeni volumen rukama.

“Sada smo u mogućnosti da u potpunosti povratimo volumen vašim prstima i šaci, tako da izgleda fantastično na fotografijama. Bore, linije i opušteno tkivo popunjavaju se 'juvederm' filerom, a efekti jednog tretmana traju i do devet meseci", objašnjava dr Arijel Ostad, jedan od njujorških hirurga koji nude postupak.

Dr Ostad kaže da se upotrebom "juvederma" pokrivaju "temeljne strukture" ruke, kao što su kosti i tetive. Postupak zvuči neobično, ali je već godinama uobičajen u estetskoj hirurgiji, koja prati sve zahtjeve žena sve više usredsređenih na pobjeđivanje znakova starenja.

Vrijeme za vjereničke slike se bliži i to treba učiniti sad ili nikad.

Bonus video: