Džoli: Vjenčanje je projekat o kome Bred i ja mislimo

Ova njena izjava ponovo će podstaći glasine o skorom vjenčanju Džoli-Pit na njihovom imanju na jugu Francuske, koje već godinama kruže i podstiču opsadu paparaca
8 komentar(a)
Anđelina Džoli, Foto: Reuters
Anđelina Džoli, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.05.2014. 11:42h

Američka glumica Anđelina Džoli potvrdila je danas za jedan francuski list da će se ona i njen dugogodišnji partner Bred Pit vjenčati, ali nije rekla kada.

"Još smo vjereni ali to (vjenčanje) je projekat na koji mislimo", rekla je američka zvijezda za list Parizjen (Parisien). Ova njena izjava ponovo će podstaći glasine o skorom vjenčanju Džoli-Pit na njihovom imanju na jugu Francuske, koje već godinama kruže i podstiču opsadu paparaca.

Par ima imanje Miraval na jugu Francuske gdje provodi dio godine i proizvodi roze vino. "Osjećamo se malo Francuzima. Djeca još više, oni bolje govore vaš jezik nego mi", rekla je glumica koja se nalazi u Francuskoj da bi učestvovala u promociji svog posljednjeg filma "Maleficient" Dizni produkcije koji izlazi 28. maja.

Ona je takođe rekla da planira da snimi film sa svojim budućim suprugom. "Napisala sam scenario za film u kome bi Bred i ja bili u naslovnim ulogama. Jako na to mislimo", rekla je ona.

Bonus video: