Za građane Crne Gore Đoković najkvalitetniji sportista, Roling Stouns najbolji bend

Kad su u pitanju proizvodi, građani izdvajaju HP laptopove, Adidas obuću, Crnogorsku komercijalnu banku, Samsung među telefonima..
0 komentar(a)
Novak Đoković, Foto: Beta AP
Novak Đoković, Foto: Beta AP
Ažurirano: 06.05.2014. 09:33h

Prosječni građanin Crne Gore bi išao na koncerte Roling Stounsa i Madone, gledao utakmice Real Madrida, imao Samsung mobilni telefon i HP laptop, kada bi ne bi imao novčani limit.

To pokazuje istraživanje QUDAL koje je sprovela švajcarska organizacija ICERTIAS, putem web ankete na uzorko o 1.200 građana Crne Gore, starijih od 15 godina.

Prema tom istraživanju, građani smatraju da je sprski teniser Novak Đoković najkvalitetniji sportista na svijetu, a kad je riječ o klubovima biraju španskog fudbalskog giganta Real Madrid.

Kao najkvalitetniji bend izdvojeni su legendarni Roling Stouns, a kao izvođač Madona. Najkvalitetniji sportista u Crnoj Gori, prema istraživanju, je rukometašica Radmila Petrović, a klub ŽRK Budućnost.

Perper je označen kao najkvalitetnija crnogorska muzička grupa, a Sergej Ćetković kao najkvalitetniji pjevač.

Kao najkvalitetniju muzičku grupu u Crnoj Gori, najveći broj ispitanika u QUDAL istraživanju navodi grupu Perper, dok u kategoriji najkvalitetniji pjevač/pjevačica u Crnoj Gori ponajviše navode Sergeja Ćetkovića.

Kad su u pitanju proizvodi, građani izdvajaju HP laptopove, Adidas obuću, Crnogorsku komercijalnu banku, Samsung među telefonima...

Bonus video: