Majli Sajrus snimila crno-bijeli video u kojem je skoro gola

Na kraju videa, zvijezda se poliva crnim uljem, a zatim ga razmazuje po golom tijelu
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.05.2014. 14:07h

Kontroverzna pjevačica Majli Sajrus, koja je u posljednjih godinu dana postala poznata po skidanju odjeće i poziranju pred objektivima fotoaparata sa islpeženim jezikom, odlučila je da te dvije karakteristike spoji u videu.

Naime, ona je snimila kratki crno-bijeli klip pod nazivom "Miley Cyrus: Tongue Tied", prenosi New York Daily News.

U ovom videu, koji se već sada može vidjeti na Youtube kanalu, a koji će biti emitovan prije njenog izlaska na binu tokom koncerta, ona pleše u crnim gaćicama i pravi izraze lica koji su svojstveni za nju, dok na grudima ima samo dvije trake koje oblikuju "iks".

Na kraju videa, koji je snimio Kventin Džouns, nekadašnja Hana Montana, dječja zvijezda poliva se crnim uljem, a zatim ga razmazuje po golom tijelu.

Mlada pjevačica koju mnogi kritikuju zbog ovakvog ponašanja snimila je ovaj projekat mjesec dana prije odlaska u bolnicu, gdje se liječi od alergije.

Zbog veoma jake alergijske reakcije, Sajrus je zadržana u bolnici na sedam dana, a ujedno je bila prinuđena i da se suoči sa problemima reorganizacije i izvinjava fanovima već na samom početku evropske turneje. Tako je koncert u Amsterdamu, koji je već trebalo da se održi, odložen za 20. juna što će uticati i na ostale zakazane termine.

Galerija

Bonus video: