Razvode se Marko Jarić i Adrijana Lima

Jarić (35) i Lima (32) su se upoznali 2006. na zabavi u Los Anđelesu, i vjerili su se dvije godine kasnije, na Limin 27. rođendan
62 pregleda 15 komentar(a)
Adrijana Lima, Foto: Beta/AP
Adrijana Lima, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.05.2014. 08:16h

Slavni košarkaš Marko Jarić i jedna od najpoznatijih manekenki Adrijana Lima odlučili su da se razvedu nakon pet godina braka, objavio je 2. maja američki časopis „People“ uz zvaničnu potvrdu para.

„Nakon dugog i pažljivog razmatranja odlučili smo da se razvedemo nakon pet godina braka. Zahvalni smo što roditelji dvije nevjerovatne kćerke koje ćemo zajedno da odgajamo. Bili bismo veoma zahvalni da poštujete našu privatnost u trenutku kada počinjemo veoma delikatno poglavlje za sve članove naše porodice“, navodi se u saopštenju koje je ekskluzivno objavio američki časopis „People“.

Jarić (35) i Lima (32) su se upoznali 2006. na zabavi u Los Anđelesu, i vjerili su se dvije godine kasnije, na Limin 27. rođendan.

Vjenčali su se 2009. godine, razmjenjujući zavjete na Dan zaljubljenih, na privatnoj ceremoniji u Vajomingu, SAD.

Pola godine nakon vjenčanja, u jednom od prvih intervjua, Lima je tada magazinu „People“ kazala: „Naš život... Mi smo sve vrijeme na medenom mjesecu. Nikada nisam vidjela sebe kao udatu ženu. Ali nakon što sam njega upoznala, sve se promijenilo. Znala sam da je on onaj pravi i mogla sam da vidim kako se udajem za njega i kako pravimo veliku porodicu.“

„Čak i tokom dana mog najvećeg divljanja, znao sam da želim jednog dana da budem pravi porodičan čovjek“, kazao je 2009. Jarić u intervjuu za „People“.

Par ima dvije ćerke, četvorogodišnju Valentinu i Sijenu koja ima svega 19 mjeseci.

Bonus video: