Kim-Džong un izazvao histeruju u ženskoj kasarni: Dobre su!

Kima su salijetele razdragane dame u uniformama, čije je veselje na trenutke prelazilo u neviđenu histeriju
93 pregleda 24 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2014. 09:36h

Sjevernokorejski vođa Kim Džong-un posjetio je na tajnoj lokaciji ženski vod 851. artiljerijske avijacije Korejske narodne armije kako bi im pokazao kako se lansiraju projektili. Čim je stigao, dobio plan paljbe, ali cijela situacija je umalo izmakla kontroli jer su žene histerično pokušavale da ga dodirnu.

Sudeći prema fotografijama koje su objavili državni mediji u Pjongjangu, Kima su salijetele razdragane dame u uniformama, čije je veselje, zbog činjenice da rukama mogu pipnuti čovjeka kojeg smatraju u najmanju ruku hodajućim božanstvom, na trenutke prelazilo u neviđenu histeriju.

Na licima ženskih vojnika moglo se vidjeti da su od sreće na ivici da zaplaču, dok je Kim Džong-un stajao među njima sa zadovoljnim osmjehom na licu. Posebno se isticala, naravno, njegova frizura a u pozadini se vidi puna tribina na kojoj svi u jedan aplaudiraju prizoru za pamćenje.

"Kao što uvijek ističem, u obuci je potrebno iskorijeniti formalizam i riješiti se zacrtanih metoda i prakse", rekao je Kim-Džong un.

Kada je uočio da su djevojke već zauzele svoje klasične položaje, neočekivano je izdao naređenje da se izvole repozicionirati. Žene su impozantnom brzinom razmjestile lansere raketa na mjesta po želji vrhovnog zapovjednika a zatim su i zapucale u skladu s njegovim željama.

"Vidjevši zadate mete u plamenu, s velikim je zadovoljstvom rekao: "Dobre su. Pogodile su svaku metu. Ove artiljerke su sjajne!', prenosi državna agencija.

Galerija

Bonus video: