Vlado Kalember i Ana Rucner se razvode nakon osam godina braka

Ana i Vlado zaljubili su se 2005. na rođendanskoj zabavi Željka Keruma, a vjenčali su se u tajnosti godinu dana poslije
454 pregleda 5 komentar(a)
Vlado Kalember, Ana Rucner, Foto: Screenshot (YouTube)
Vlado Kalember, Ana Rucner, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 22.04.2014. 14:22h

Hrvatski pjevač Vlado Kalember i njegova supruga, violončelitkinja Ana Rucner, razvode se nakon osam godina braka.

Iako su prošle sedmice nastupajući zajedno u šou "Zvijezde pjevaju" djelovali skladno, par je već predao papire za razvod i tako pokazao tačnim višegodišnja nagađanja kako brak poznatog para više ne funkcioniše.

Ana i Vlado zatražili su sporazumni razvod braka, jedno je ročište već održano, a lako su se dogovorili i oko starateljstva nad sinom Darianom, koji će nakon razvoda ostati da živi sa majkom dok će Vlado plaćati alimentaciju.

Navodno je brakorazvodu parnicu pokrenuo Kalember, dok je Ana željela da spasi brak, a ove nedjelje će biti održano drugo, vjerojatno i posljednje ročište.

Vlado "Jutarnjem listu" koji je prvi objavio priču, nije želio da daje nikakav komentar povodom nastale situacijene ne želeći da priča o privatnom životu.

Pjevač je u nedavnom intervjuu za Gloriju.hr dao naslutiti da je došao kraj ljubavi između njega i Ane kada je zagonetno prokomentarisao da je “hemija među njima na pozornici samo dobra gluma”.

Ana se navodno još prije tri mjeseca iselila iz njhovog stana, a o Vladu je imala samo riječi hvale. No, uprkos tome na svojoj facebook stranici Rucner je prije nekoliko dana objavila njihovu zajedničku fotografiju sa dvosmislenom porukom.

"Puno je promjena u našim životima, ali svaki kraj ima novi početak...u to sam sigurna i iskreno vjerujem", napisala je Rucner, dok je Kalember natpise o razvodu na društvenoj mreži komentarisao ovako:

"Jedina moja prava istina je da ne živim i ne pratim ničiji privatni život i da me ničija privatnost uopšte ne interesira. Isto tako držim da je moj život samo moj i moja privatnost neka bude samo moja".

Kasnije se Ana obratila javnosti još jednim postom na Facebooku u kojem je potvrdila priču o sporazumnom razvodu.

U kuloarima se već odavno šuška o porodičnom neslaganju, a javnost se navikla na priče o razlazu ovog para koje traju posljednje dvije godine.

Većina misli da je zbog problema došlo zbog razlike u godinama jer je Kalember od svoje ljepše polovine stariji 30 godina.

No, sve te glasine uvijek bi demantovala Ana koju su zbog promotivnih nastupa Hrvatske turističke zajednice koje joj je omogućio tadašnji predsjednik Niko Bulić, povezivali sa njim.

Ana je često tvrdila da ima sreće što je u braku sa muzičarem jer jedno drugom ne moraju objašnjavati prirodu njihovog posla koja je možda nekim drugim ljudima čudna i neshvatljiva.

Ana i Vlado zaljubili su se 2005. na rođendanskoj zabavi Željka Keruma, a vjenčali su se u tajnosti godinu dana poslije. Vlado nije dugo nosio vjenčani prsten, skinuo ga je mjesec dana nakon svadbe, a odnedavno više nije ni na Aninoj ruci.

Bonus video: