Sofija Vergara: Za mene je sve u hemiji

“Nadam se da moj momak misli da sam tigrica”, kazala je Vergara, koja je prepričala i svoj prvi susret sa momkom Nikom Loebom
2 komentar(a)
Ažurirano: 18.04.2014. 19:33h

Glumica kolumbijskog porijekla Sofia Vergara, koja je u posljednje vrijeme poznata po ulogama u seriji “Moderna porodica” i filmu “Mačete”, ukrasila je naslovnicu magazina Women's Health za mjesec maj, pozirajući u majici i gaćicama.

U razgovoru koji prati njene “slobodnije” fotografije, ova glumica koja je nedavno napunila 41 godinu ispričala je kako je veoma svjesna svog seksipila.

“Rećiću vam nešto. Uvijek sam bila poznata po svojim grudima, što me strašno nervira, jer takođe imam i dobru guzu”, objasnila je ona, a zatim otkrila i kakva je u krevetu.

“Nadam se da moj momak misli da sam tigrica”, kazala je Vergara, koja je prepričala i svoj prvi susret sa momkom Nikom Loebom.

“Kada sam upoznala momka znala sam odmah da želim nešto seksi sa njim. Za mene je sve u hemiji”, pojasnila je glumica. Ona je u intervjuu kazala i kada je sama sebi najljepša.

“Mnogi ljudi kažu da se osjećaju najseksipilnije kada se probude, ali ja se osjećam najljepše kada se istuširam, osušim kosu i stavim kompletnu šminku”, iskrena je Vergara, koja smatra da je kulturološka razlika između Kolubijki i žena iz drugih zemalja u tome što se ne dotjeruju zbog konkurencije.

“U našoj kulturi mi se sređujemo zbog naših momaka i muževa, a ne zbog drugih djevojaka. Radije bih umrla nego obukla farmerke mog momka”, kazala je ona.

Bonus video: