Kanje moli slavne da se druže sa Kim

Kanje želi da učini sve da holivudske zvijezde počnu da pozivaju Kim na društvene događaje. Ipak, to mu ne polazi za rukom, jer je svjetska elita ne podnosi
7 komentar(a)
Kim Kardašijan, Foto: Twitter
Kim Kardašijan, Foto: Twitter
Ažurirano: 07.04.2014. 18:36h

Reper Kanje Vest trudi se da po svaku cijenu udovolji svojoj supruzi, Kim Kardašijan, pa tako sada pokušava da natjera holivudske zvijezde da se druže sa njom, prenosi Radar Online.

Kanje želi da učini sve da holivudske zvijezde počnu da pozivaju Kim na društvene događaje. Ipak, to mu ne polazi za rukom, jer je svjetska elita ne podnosi.

“Kanje moli poznate glumce i pjevače da pozivaju Kim na društvene događaje, ali mnogi ljudi odbijaju da to učine”, navodi izvor blizak paru.

Da Kardašijan ne vole moglo se vidjeti i kada je nisu pustili na Vaniti Fair žurku nakon dodjele Oskara, a glavni razlog je to što nema zanimanje kojem bi zaslužila slavu.

Kardašijan je do nedavno bila neostvarena želja da osvane na naslovnici Vogue magazina, a kada joj je to konačno pošlo za rukom brojne poznate ličnosti su komentarisale da je u pitanju povlačenje veza, pa su ovaj par izvrgli ruglu.

Bonus video: