Sarajka tvrdi: Malezijski avion je "živ i zdrav" na Maldivima

"Ništa nije bilo slučajno, sve je ranije izračunato – avion je nakon gašenja radara imao dovoljno goriva da sigurno sleti na nenaseljeno ostrvo na Maldivima"
6 komentar(a)
Malezija erlajns, Foto: Reuters
Malezija erlajns, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.04.2014. 18:07h

Skoro mjesec dana nakon nestanka Boinga 777 usred Indijskog okeana javila se jedna Sarajka koja tvrdi da misterija zapravo ne postoji jer je avion uspješno prizemljen i u bilo kojem trenu može ponovo da poleti.

"Malezijski Boing 777 se nalazi na jednom ostrvu na Maldivima, koji nije naseljen, ali je geostrateški vrlo važan. Potpuno je u ispravnom stanju i u svakom trenutku može da poleti", rekla je Sarajka, koja je željela da ostane anonimna, za Dnevni list.

Ova žena se godinama bavi proučavanjem neobičnih pojava i fenomena širom svijeta i tvrdi da se danas nijedna osoba ne može sakriti satelitima, a kamoli jedan Boing 777.

"Sva moja proučavanja ove misterije, jedinstvene do sada u svijetu, pokazuju da je avion 'živ i zdrav' stigao na jedno ostrvo na Maldivima. Šta se sve u avionu nalazilo, ne znam. Ne znam ni šta je sve bilo sačuvano na laptopovima putnika, ali pretpostavljam da je bilo itekako važnih podataka i informacija. Uostalom, neki svjetski mediji su objavili da je posebno zanimljivo ono što se nalazilo u laptopovima 20 Kineza koji su bili u avionu", dodaje ova Sarajka.

Ona tvrdi i da su radari u avionu ručno ugašeni nakon čega je avion promijenio smjer kretanja.

"Ništa nije bilo slučajno, sve je ranije izračunato – avion je nakon gašenja radara imao dovoljno goriva da sigurno sleti na nenaseljeno ostrvo na Maldivima. To ostvro zapravo je pod punom kontrolom nekih svjetskih sila koje ga drže", kaže ona i dodaje da je sigurna da će se ovi njeni navodi na kraju pokazati tačnima.

Bonus video: