Zašto su se rastali Kris Martin i Gvinet Paltrou

"Došli smo do zaključka da, iako se veoma volimo, treba da ostanemo rastavljeni. Uvek ćemo biti porodica i na mnoge načine bliži smo nego ikada"
73 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2014. 14:47h

Svu medijsku pažnju odnijela je vijest da su Oskarovka Gvinet Paltrou i njen suprug, muzičar Kris Martin saopštili da se, poslije 11 godina braka razilaze.

Međutim šta je razlog njihovog razvoda, riješili su da otkriju britanski i svjetski mediji.

"Teška srca odlučili smo da se rastanemo", naveo je par na sajtu glumice, prenosi Huffington Post.

"Došli smo do zaključka da, iako se veoma volimo, treba da ostanemo rastavljeni. Uvek ćemo biti porodica i na mnoge načine bliži smo nego ikada".

Paltrou (41) je Oskara dobila za ulogu u filmu "Zaljubljeni Šekspir". Udala se za pjevača grupe "Coldplay" Martina (37) u decembru 2003. godine i par ima dvoje djece - Epl i Mozesa koje će, kako su naveli, savjesno podizati oboje.

Pismo koje su naslovili "Svjesno razdvajanje" srušilo je njen vebsajt na kome se pojavilo, a mnogi strani mediji su se zapitali čemu uopšte ovaj naziv ako je riječ o razvodu, piše Daily mail.

U svakom slučaju, tabloidi su već ranije "nanjušili" da nešto nije u redu u njihovom braku, ali glumica je naslove o njihovom razilaženju često odbacivala uz podsmijeh.

Još u januaru viđeni su zajedno na dodjeli "Zlatnih globusa" u Los Anđelesu i mnogi su vjerovali kako je sve u redu.Ipak, krajem prošle godine u Vanity Fairu je trebalo da se pojavi veliki članak o navodnoj preljubi. Gvinet je podigla medijsku prašinu nakon što je pokušala (i uspjela) da onemogućiti objavu članka u kojem stoji kako su ona i suprug manekenke Eli Mekfirson, milijarder Džef Sofer, u ljubavnoj vezi.

"To je potpuna laž. Gvinet i Džef su dugogodišnji prijatelji i između njih ne postoji ništa", rekao je njen portparol.

Urednik Vanity Faira, Grajdon Karter na kraju je ipak odlučio da ne objavi članak, nakon što je glumica od svih svojih poznatih prijatelja tražila da ne daju izjave za taj časopis.

Ali su se ubrzo pojavili i navodi kako je glumica imala aferu sa advokatom Kevinom Jornom, a njeni portparoli su morali da demantuju i tu priču. Dio problema se vjerovatno pojavio i zbog njenih izjava u kojima je o pravdala ideju prevare.

Mnogi kao najrealniji razlog vide u spontanom pobačaju koji je glumica imala pri pokušaju da ona i Kris dobiju treće dijete.

"Dogodilo se u kasnoj trudnoći i to zaista nisam očekivala. Dugo vremena sam se pitala kako se to dogodilo i nisam mogla da shvatim zašto. I danas mi nedostaje to dijete, ali shvatam da sam srećna jer imam dvoje zdrave djece", rekla je prošle godine za "People".

Iako je glumica bila otvorena, par se, u pokušaju da zaštite svoju privatnost, retko pojavljivao zajedno u javnosti što je dodatno podstaklo tabloide da zavire u njihovu vezu.

Galerija

Bonus video: