Otvoreno "pismo" Viktorije Bekam urednici Voga

Izgleda da šale na račun slavnog para skoro neće neće prestati. Pročitajte pismo...
106 pregleda 3 komentar(a)
Viktorija Bekam, Foto: Shutterstock
Viktorija Bekam, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.03.2014. 17:17h

Nekoliko dana otkako se saznalo da će Kim i Kanje krasiti naslovnicu “Voga” prašina se ne sliježe, a čini se da nijedna naslovnica nije izazvala ovakvu buru reakcija.

Negativni komentari slavnih osoba, satirični tekstovi, smiješne fotografije i ostalo samo su dio reakcije svjetske javnosti na naslovnicu "Voga" sa Kim Kardašijan i Kanje Vestom.

Ipak, pravi hit na internetu je pismo koje je objavio portal Loveandkuckels. Radi se o šaljivom tekstu koje je izazvalo smijeh javnosti, a prenosi reakciju Viktorije Bekam na naslovnicu “Voga”.

Izgleda da šale na račun slavnog para skoro neće neće prestati. Pročitajte pismo u cjelosti:

Draga Ana,

Što još mogu da učinim?

Izvadila sam silikone iz grudi. Ošišala sam svoje ekstenzije. Skinula sam francuski manikir i njegujem prirodan izgled kože. Pretvaram se da čitam knjige. Obećala sam da se neću smijati u javnosti. Umirem od gladi. Nisam pojela ništa osim graška i biljnog čaja već tri godine.

Što još mogu da učinim?

Ja sam ikona stila. Svaka modna kuća želi da nosim njihovu odjeću. Svi od kraljice Ranije do Jolande iz “Domaćica sa Beverli Hilsa” nose moju odjeću. Ona smanjuje Tom Ford haljine da izgledaju kao topići. Prodaje leopard pantalone. Znaš li ko nosi njenu odjeću? Moj treći asistent kaže da to nosi djevojka koja radi na kasi u second hand prodavnici.

Znaš li šta sam nosila na kraljevskom vjenčanju kada sam bila u osmom mjesecu trudnoće. Nosila sam svoju kolekciju. Nosila sam plavu haljinu koju sam kombinovala s Lobutin štiklama. Sjeti se šta je ona nosila na Met Gala balu. Nosila je kauč!

Da li su oni par o kom se najviše priča? Dejvid je međunarodna sportska zvijezda, model, filantrop. Njen tip nosi obične predimenzionirane majice i ne može da proda ulaznice za svoje koncerte. On ima zlatni zub, a gramatika mu je loša. Ja sam pjevala u grupi Spice Girls.

Što još mogu da učinim?

S poštovanjem,

Viktorija

Bonus video: