Dopunjena lista slavnih sa kojima je spavala Lindzi Lohan

Ešton Kučer, Orlando Blum, Rajan Filip, Benisio del Toro...
68 pregleda 3 komentar(a)
Lindzi Lohan, Foto: Beta/AP
Lindzi Lohan, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.03.2014. 13:44h

Spisak slavnih ličnosti sa kojima je navodno spavala glumica Linzi Lohan, proširen je za šest imena, među kojima su njene kolege Ešton Kučer, Orlando Blum, Rajan Filip i Benisio del Toro.

Papir na kojem su rukom ispisana 36 imena poznatih ličnosti sa kojima je u krevetu završila problematična glumica, za veoma kratko vrijeme obišao je svijet zahvaljujući Internetu i elektronskim medijima, a pominje se da je lično Lohan popunila listu.

“Linzi voli kada je povezuju za poznatim i uspješnim muškarcima koji dobro izgledaju”, kazao je neimenovani izvor za In Touch.

Pored pomenutih glumaca, na listi su se našli i Hoakin Feniks, Zak Efron, pjevači Džastin Timberlejk i Adam Levin, ali i poznati bogataši, sportisti i modeli.

“To je bila njena lista osvojenih. Pokušavala je da impresionira prijatelje tim spiskom, a zatim ga je bacila sa strane”, kazao je sagovornik, koji je prisustvovao momentu u kojem je navodno Linzi Lohan u hotelu Beverly Hills 30. januara prošle godine sastavljala spisak.

Mlada glumica redovno privlači pažnju skandalima, pa su mediji ranije izvještavali o njenim hapšenjima u alkoholisanom stanju, odlascima na rehabilitaciju, a često su je povezivali i sa ženama.

Bonus video: