Kit Ričards uživa u luksuzu na Petoj aveniji

Stan ima po 4 spavaće sobe i kupatila, prozore od poda do plafona
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.03.2014. 15:32h

Gitarista legendarnih “Rolingstonsa, Kit Ričards još jednom je dokazao da uvijek možeš dobiti ono što želiš ako si spreman da se pogodiš, oborivši za pet miliona početnu cijenu za novi stan na Menhetnu. Vremešna rok zvijezda kupila je luksuzni petosobni stan na Petoj aveniji u Grinič vilidžu vrijedan 10,5 miliona dolara.

Ovaj stan, jedan od najvećih u Grinič Vilidžu, sačinjen od tri manja na dva sprata, kombinacija je uglađenog i modernog životnog prostora. Jedan od najskupljih apartmana ima četiri spavaće sobe, četiri kupatila, prozore od poda do plafona.

Penthaus koji se nalazi na 18. i 19. spratu zgrade koju je 2008. učinila besmrtom u svojoj knjizi Kendas Bušnel, autorka čuvenog “Seks i grad” fenomena. Renovirao ga je poznati arhitekta Džo Serins u maju prošle godine i opremio ga Sonos sound sistemom da bi stvorio savršen dom za zabavu. Tri terase, sa zadivljujućim pogledom na okolinu, samo su neke od ugodnosti u kojima uživaju Ričards i njegova tridesetogodišnja supruga Peti.

Ričardsovi će imati nekoliko čuvenih komšija: glumice Džesika Lang i Blit Daner, majka Gvinet Paltrou, navodno imaju stanove u istoj zgradi.

Bonus video: