Mart Beer: Žurke, svirke i razna takmičenja

Članovi benda Neon Marko Vukčević i Ilija Pejović istakli su da im se ideja manifestacije svidjela, a da će prisutne zabavljati uz standardni repertoar
0 komentar(a)
pres, Foto: Privatna arhiva
pres, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 12.03.2014. 17:15h

Manifestacija “Mart Beer” biće održana ovog vikenda u HL Clubu u Podgorici. Počeće u petak veče i to nastupom beogradskog benda St. Luis koja će biti zadužena za dobru atmosferu i naredne večeri. U subotu je planirana i dnevna fešta. Oba dana svirke St. Lusi benda počeće u 21 sat.

“U nedjelju će biti organizovana dnevna žurka na kojoj će nastupiti crnogorski bend “Neon”, a takođe će biti organizovan i 3Free Media Cup, takmičenje ekipa medija u bilijaru, pikadu i kuglanju. Komesar i sudija biće glumac Dušan Kovaćević koji je obećao da će suđenje biti fer”, kazala je portparolka kluba Ivana Milašević dodajući da su za pobjedničku ekipu pripremljene nagrade.

“Mart Beer” završiće se u ponedjeljak koji je osmišljen kao St Patrick Day, a za zabavu biće zadužen DJ Vuleta iz Londona. Takođe, tog dana biće organizovan i prenos koncerta Brusa Springstina direktno iz Dablina.

Članovi benda Neon Marko Vukčević i Ilija Pejović istakli su da im se ideja manifestacije svidjela, a da će prisutne zabavljati uz standardni repertoar.

Iz HL obećavaju da će slične manifestacije organizovati i u narednom periodu i najavljuju DJ School u okviru koje će srednjoškolci i oni malo stariji moći da se upoznaju sa čarima DJ-inga.

Takođe najavljuju vikendom dječije predstave, stend up komedije, a u narednom periodu organizovaće i dva takmičenja i to u Playu Stationu za odrasle, kao i turnir u zingu.

Bonus video: