Džej Zi odbio da bude kum Kim Kardašijan i Kanje Vestu?

Poznato je da Džej Zi i Bijonse svoj privatan život drže daleko od očiju javnosti pa otuda razlog odbijanja kumstva
52 pregleda 9 komentar(a)
Džej Zi, Foto: Shutterstock
Džej Zi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.03.2014. 18:50h

Iako još uvijek nisu precizirali datum vjenčanja, poznati par Kim Kardašijan i Kanje Vest ostali su bez jednog kuma. Navodno, njihov veliki prijatelj Džej Zi odbio je da im bude kum na vjenčanju.

U posljednje vrijeme dva repera su skopili veliko prijateljstvo, a naročito nakon zajedničkog albuma i raznih poslovnih saradnji.

Uprkos tome što su reperi Džej Zi i Kanje Vest jako dobri prijatelji, suprug pop dive Bijonse morao je da odbije kumstvo jer će se vjenčanje snimati za potrebe rijaliti šoua "U korak sa Kardašijanovima“.

Jedan izvor rekao je za "Dejli Mejl" kako je Džej Zi najbliži prijatelj Kanje Vesta.

Na početku zaista je i postojao dogovor oko kumstva, ali Džej Zi je postavio neke uslove. Budući da će se vjenčanje snimati, Džej Zi ne želi da sebe i svoju porodicu izlaže takvom publicitetu.

Poznato je da Džej Zi i Bijonse svoj privatan život drže daleko od očiju javnosti pa otuda razlog odbijanja kumstva, koje se tradicionalno ne odbija.

Izvori takođe tvrde da je Bijonse podržala odluku svog supruga i da kao i on, ne želi pod takvim uslovima da prisustvuje vjenčanju Kim Kardašijan i Kanje Vesta.

Bonus video: