Kendra Vilkinson se porađa pred kamerama

"Ne vidim ništa loše u tome što ćete gledati moj porođaj na TV-u. Planiramo carski rez, tako da ćete vidjeti krv, posteljicu...",
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.03.2014. 17:16h

Bivša "Playboy" zečica Kendra Vilkinson odlučila je da se porodi pred kamerama. Ona je pozirajući za pomenuti magazin već sve pokazala, a sada je odlučila da svoje TV obožavatelje koji prate rijaliti nazvan po njoj ostavi bez teksta.

"Želim da se to dogodi jer sam već deset godina na TV-u i ako ću imati još jednu sezonu svoje šou emisije 'Kendra on Top' želim da ljude ostavim bez teksta", objasnila je starleta svoju odluku da rođenje njenog djeteta isprate kamere.

"Ne vidim ništa loše u tome što ćete gledati moj porođaj na TV-u. Planiramo carski rez, tako da ćete vidjeti krv, posteljicu...", kazala je kroz smijeh Vilkinson.

Dvadesetosmogodišnja bivša manekenka prošle sedmice je kazala da će se poroditi u maju, ali je sada otkrila da joj je doktor saopštio da je to prerano, te da će se porođaj desiti par sedmica kasnije.

Ona je već majka četvorogodišnjeg Henka Džuniora , a u braku je sa bivšim ragbistom Henkom Besketom.

Kendra je rođena u San Dijegu 1985, a Hjua Hefnera je upoznala na njegov 78. rođendan u aprilu 2004. Ubrzo nakon toga preselila se vilu “Playboy”, a predstavljena je u rijalitiju “Girls Next Door”.

Pojavljivala se u serijama “Las Vegas” i “Entourage”, kao i u nekoliko muzičkih spotova, a uz Holi Medison i Bridžit Markart dobila je malu ulogu u filmu “Scary Movie 4”. S.S.

Bivša “zečica” želi da gledaoce ostavi bez teksta

Bonus video: