ljubav kenedijevih

Da li je najbolje čuvanoj tajni Holivuda došao kraj?

Vilijam nije želio da otkrije kako je nabavio seks snimak koji se toliko dugo krio od javnosti, ali kaže da ga je čuvao u tajnosti iz poštovanja prema Džou Dimađiju
176 pregleda 2 komentar(a)
Merilin Monro, Foto: Doctormacro.com
Merilin Monro, Foto: Doctormacro.com
Ažurirano: 02.03.2014. 11:34h

Navodni intimni snimci bivšeg predsjednika SAD Džona Kenedija, kao i njegovog brata Roberta sa čuvenom Merilin Montro naći će se sljedeće nedjelje na aukciji.

Iako se već decenijama govori o tome da je najpoznatija holivudska plavuša ljubavila i sa Džonom i njegovim bratom Robertom, vlasnik snimka ne želi da otkrije kakve scene su tačno u pitanju.

Bilo kako bilo, bivši holivudski tjelohranitelj Vilijam Catlberi kaže da je na legalan način nabavio snimak koji mu je sud oduzeo prilikom zapljene imovine zbog tužbe koja se protiv njega vodi. Ukoliko Vilijam ne plati 200 hiljada dolara sudu snimak će se u utorak naći na aukciji.

Vilijam nije želio da otkrije kako je nabavio seks snimak koji se toliko dugo krio od javnosti, ali kaže da ga je čuvao u tajnosti iz poštovanja prema Džou Dimađiju bivšem suprugu Merilin Monro, koji mu je bio dobar prijatelj.

Bivši tjelohranitelj kaže da je svjestan toga da cio svijet misli da je ovo još jedna u nizu prevara, ali on insistira na tome da se snimku definitivno nalazi Merilin Monro koja je umrla 1962. u 36. godini života.

Ukoliko je ovo tačno ovaj seks snimak će biti najduže čuvana tajna u Holivudu…