Incident u kafeu

Rene Bitorajac izazvao tuču u kafiću ili se samo branio?

Nijesam nikoga izazivao, već su nas tri muškarca koji su sjedjeli za stolom do našeg zalivali pivom i provocirali, rekao je Bitorajac
55 pregleda 2 komentar(a)
Rene Bitorajac, Foto: Screenshot (YouTube)
Rene Bitorajac, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 19.02.2019. 10:05h

Hrvatski glumac Rene Bitorajac našao se u žiži javnosti, nakon što su hrvatski mediji objavili da je izazvao tuču u petak veče u Gajevoj ulici u Zagrebu, međutim on je to demantovao objasnivši da je bio napadnut.

“Nijesam nikoga izazivao, već su nas tri muškarca koji su sjedjeli za stolom do našeg zalivali pivom i provocirali. U kafiću nije bilo obezbjeđenja, pa sam krenuo do njihovog stola da smirim situaciju. Čim sam prišao dobio sam šaku u glavu, a drugi momak me je dohvatio iza leđa i počeo gušiti”, objasnio je glumac za Story.hr. On je dodao da je tada udario o šank i izgrebao lice.

“Budući da kafić nema obezbjeđenje, ljudi su nas gurali van. Mi smo odmah pozvali policiju koja je došla za četiri minuta, ali su ovi pobjegli”, ispričao je Bitorajac koji je te noći bio u društvu poznatog hrvatskog mađioničara Luke Vidovića i svog kuma.

Glumac se osvrnuo i na medije koji su objavili da su on i njegovo društvo izazvali tuču i da su zvali policiju tek kada je su vidjeli da suprotnoj strani stiže podrška.

“Izokrenuli su mi priču, ja nisam nikoga napao. Postoji nadzorna kamera, kafić je bio pun ljudi, imam gomilu svjedoka, policija je odmah pozvana i postoji zapisnik, pa se nadam da će sve biti riješeno”, istakao je on.