Manekenka povećala grudi?

Prelijepa Brazilka, koja je stekla ime u modnoj industriji kao model “Victoria's Secret” brenda, na instagramu je objavila fotografije sa zabave magazina “Vogue”
68 pregleda 3 komentar(a)
Alesandra Ambrosio, Foto: Don Alessandro
Alesandra Ambrosio, Foto: Don Alessandro
Ažurirano: 25.02.2014. 08:54h

Manekenka Alesandra Ambrosio podvrgla se plastičnoj operaciji kako bi povećala svoje grudi, prenose inostrani mediji.

Prelijepa Brazilka, koja je stekla ime u modnoj industriji kao model “Victoria's Secret” brenda, na instagramu je objavila fotografije sa zabave magazina “Vogue” na kojima se pojavila u ružičastoj haljini sa istaknutim bujnim dekolteom.

Ataraktivna Ambrosio nikoga nije ostavila ravnodušnim, a duboki dekolte u prvi plan izbacio je njeno bujno poprsje, pa su odmah počela šuškanja o tome da je povećala grudi. Manekenka za sada to nije ni potvrdila ni demantovala.

Seksi brineta je prošlog mjeseca ispričala za “The Edit” da se plaši plastičnih operacija, nakon što je doživjela horor kada je sa 11 godina operisala uši kod doktora koji nije imao iskustva sa takvim poduhvatima.

“Bila sam pokusni kunić. Prvih par večeri osjećala sam se kao da mi je neko otkinuo uši. Godinu dana sam popravljala stvar mini operacijama”, ispričala je ona. S.S.

Bonus video: