Andrea Demirović u maju postaje majka: Vrijeme prolazi brže nego ikad

Na saznanje da sam trudna reagovala sam emotivno, abila su pomiješana osjećanja straha i sreće
8 komentar(a)
Andrea Demirović, Foto: Facebook
Andrea Demirović, Foto: Facebook
Ažurirano: 21.02.2014. 19:22h

Crnogorska pjevačica Andrea Demirović uskoro će postati majka. Trudničku fotografiju ona je podijelila na svom Facebook profilu.

“Ušla sam u sedmi mjesec, i čini mi se da mi vrijeme nikada do sada nije ovako brzo prolazilo. Na saznanje da sam trudna reagovala sam emotivno, veoma intenzivna i pomiješana bila su osjećanja straha i sreće”, priznala je Vijestima Andrea.

Kako se dolazak bebe na svijet bliži, Andrea i izabranik njenog srca upućeni su u to kojeg će pola beba biti, a smislili su joj čak i ime.

“Beba već ima ime, kojim smo oduševljeni”, istakla je pjevačica, ne želeći da otkriva više na ovu temu.

Kako kaže, nije morala da računa šta će beba biti u horoskopu.

“Beba već ima ime, kojim smo oduševljeni”, istakla je pjevačica, ne želeći da otkriva više na ovu temu

“Termin porođaja je početak maja, pa nije bilo potrebe da računam, jer će beba biti isti horoskopski znak kao i moj dragi. To mi je slatko, ali iskreno, nikada se nisam opterećivala horoskopom”, priča kroz smijeh Demirović, koja će uskoro izgovoriti “sudbonosno “da”.

“I dalje sam Demirović. Udaja neće promijeniti tu činjenicu. Vjenčanje će biti uskoro i biće intimno, baš onako kako moj vjerenik i ja želimo”, pohvalila se Andrea i dodaje da joj majčinstvo neće smetati da nastavi da gradi karijeru.

“Ima mnogo primjera žena koje su majke i ujedno imaju uspješne karijere, tako da majčinstvo apsolutno nema veze sa tim. Ja ni do sad nisam jurila neki kvantitet, već sam pred publiku uvjek izlazila onda kada sam imala dobar razlog, u vidu kvalitetne pjesme ili projekta. Već duži period radim na novim pjesmama, ali ne sviđa mi se princip stihijskog objavljivanja singlova. Iz tog razloga sam strpljiva sa objavljivanjem novog materijala. Ne osjećam paniku zbog novonastalog stanja, mislim da određeno vrijeme u kom ću biti posvećena isključivo bebi apsolutno neće izvršiti uticaj na tok moje muzičke karijere”, sigurna je ona.

Diskografsku pauzu Andrea je iskoristila ne samo po pitanju privatnog života, već je za to vrijeme završila i Muzičku akademiju.

“Nakon nastupa na Eurosongu 2009, napravila sam pauzu koja mi je bila potrebna da bih napravila određene odluke u vidu saradnika, ali i muzike iza koje ću u budućnosti stati i ponosno je nazvati - svojom. U tom periodu posvetila sam se završetku studija na Muzičkoj akademiji, nakon čega je logično uslijedio i pripravnički rad u školi, tokom kojeg sam shvatila koliko mi prija rad sa djecom i pedagogija je definitivno nešto čemu ću se takođe posvetiti”, obećava ona.

Trenutno ne se bavi pedagoškim radom, iako je jedno vrijeme predavala u Muzičkoj školi u Baru.

“Radila sam kao zamjena, i taj individualni rad sa najmlađima je posebno i veoma lijepo iskustvo”, priča Andrea, koja bi voljela da nastavi da radi na muzičkom opismenjavanju djece.

No, danas do posla u prosveti nije lako doći, pa je i Andrea jedna od onih koja je trenutno na birou.

“Problem je doći do zaposlenja, pogotovo do stalnog radnog odnosa, ali valjda će se stvari promijeniti nabolje”, zaključuje pjevačica.

Bonus video: