Tamara Eklston: I da nemam novac bila bih ovakva

"Ja razumijem da roditelji ne bi smjeli previše da razmaze djecu, ali ne vidim ništa pogrešno u tome što mi je tata kupio kuću"
3 komentar(a)
Tamara Eklston, Foto: Shutterstock
Tamara Eklston, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.02.2014. 14:48h

Ćerka vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, Tamara, poznata po ekstravagantnim žurkama i trodnevnom vjenčanju, izjavila je da nedostatak novca ne bi uticao na njenu ličnost.

U novom broju magazina "El", dvadesetdevetogodišnja Tamara, koja očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Džejom Rutlendom, objašnjava da joj je najvažnije da ostane na zemlji.

"Čak i da izgubim sav novac, uvijek bih bila ista osoba, sa istim prijateljima", kaže ona.

"Naravno, vozila bih drugačija kola, ali to nije ono što me definiše", rekla je.

Inače, Tamara trenutno živi u domu od 55 soba, koji obezbjeđuje čitav tim ljudi. Štaviše, za razliku od mlađe sestre Petre, Tamara je poznatija kao veći trošadžija, a raskalašno ponašanje ove porodice se često u Britaniji ocjenjuje kao vulgarno.

Njena sestra, pak, nikada nije voljela da bude u medijima, a trenutno živi u Los Anđelesu sa suprugom Džejmsom Stantom u vili vrijednoj 85 miliona dolara.

"Za razliku od moje rodne Britanije, u Americi se novac slavi", kaže ona i dodaje da joj smetaju osude što troši očev novac. – "Ja razumijem da roditelji ne bi smjeli previše da razmaze djecu, ali ne vidim ništa pogrešno u tome što mi je tata kupio kuću."

Bonus video: