Megabon - portal za niže cijene smještaja

Više od 500 luksuznih hotela na najpopularnijim destinacijama svijeta sa do 70% nižim cijenama, više od 400.000 članova po Evropi
68 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 19.02.2014. 11:10h

Svi koji vole putovati, obilaziti gradove i prirodne znamenitosti cijene dobar smještaj gdje se mogu besprekorno odmoriti ,nakon dana punog aktivnosti i pješačenja.

Putnici najčešće traže hotel koji je čist i prijatan za boravak, jer luksuzne i lijepe hotele sa vrhunskom uslugom mogu da si priušte samo rijetki. Barem je do sada bilo tako.

Najljepši hoteli

Već nekoliko godina je ljubiteljima putovanja na raspolaganju nešto potpuno novo, po mjeri svakog putnika. Internet portal Megabon omogućava da se zakupi smještaj u najboljim hotelima svijeta po izuzetno povoljnim cijenama, koje su ovdje niže čak i do 70%.

Na taj način plaćajući cijenu prosječnog hotela možete odsjesti u nekim od najljepših i najpoznatijih hotela po cijelom svijetu. Ako planirate odmor u dvoje, posjetite stranicu Megabon gdje možete birati među paketima sa više od 500 hotela, vila i apartmana na obali, zimskih ljetovališta, evropskih metropola ili termi.

Paketi su izuzetno atraktivni tako da uključuju i dodatne sadržaje, kao što su wellness, masaže, degustacije vina, besplatna parking mjesta i slično. Uz to prednost Megabona je i u tome što sve termine rezervacije birate potpuno slobodno.

Jednostavna kupovina

Jednostavnom i besplatnom registracijom na internet stranici www.megabon.eu postajete član i time možete privilegovano pregledati ponude u različitim rubrikama i naći hotelski paket koji vam najviše odgovara. Megabon je garancija za najbolje hotele, koji su od strane njegovih agenata brižno odabrani da odgovaraju standardima nuđenja samo najboljeg smještaja.

Ponuda je svaki dan osvježena, tako da svaki od 400.000 registrovanih članova može svakom posjetom stranici pronaći nešto novo. Takođe, i kupovina je jednostavna, a samo 20% cijene paketa se plaća unaprijed, dok se preostalih 80% plaća direktno u hotelu.

Ponude Megabona su u velikoj mjeri koncipirane za 2 osobe, a sadrze i precizirana doplacivanja za djecu. Vecina ponuda obuhvata smjestaj u apartmanima, a ako putnici žele ostati duže mogu kupiti više kupona i svoja noćenja jednostavno spojiti. Za termin boravka gosti se dogovaraju direktno sa predstavnicima hotela pa tako sebi mogu omogućiti i smještaj za više dana.

Za sva dodatna pitanja na usluzi vam je ažurna i izuzetno ljubazna Megabona koja će Vam rado pomoći da rijesite sve nedoumice. Sve dodatne informacije možete pronaći i na Megabon stranici, zato posjetite www.megabon.eu i uvjerite se sami! Svijet hotelskih doživljaja Vas čeka!

Bonus video: