HOLIVUD RIVALSTVO

Kluni i Dikaprio godinama u sukobu

„Kluni se plaši da će mu Leo uzeti titulu kralja Holivuda”
3 komentar(a)
Leonardo Dikaprio, Džordž Kluni, Foto: Wordpress
Leonardo Dikaprio, Džordž Kluni, Foto: Wordpress
Ažurirano: 19.02.2019. 11:48h

Holivudski glumci Džordž Kluni i Leonardo Dikaprio su u ratu, pišu američki mediji.

Izvori bliski paru otkrili su da među njima već neko vrijeme vlada rivalstvo, a navodno je Kluni bijesan zbog toga što njegov aktuelni film "The Monuments Men" nije dobro prošao kod kritike, dok je Dikaprio favorit za Oskara za ulogu u "The Wolf of Wall Street".

"Džordž misli da je Leo arogantni gad koji ga uvijek ogovara iza leđa i okružen gomilom uvlakača. Njihov sukob traje već godinama, ali se rasplamsao sad kada je Leo na putu da Džordžu preuzme titulu kralja Holivuda", ispričao je izvor blizak Kluniju.

Odnosi između glumaca su se pogoršali od trenutka kada je Dikaprio odustao od učestvovanja u drami "The Ides of March" 2011, koju je 52-godišnji Kluni režirao, producirao, napisao i u kojoj je igrao.

"Nikako se nisu slagali. Leo je sa distance posmatrao situaciju kao izvrđni producent, dok je Rajan Gosling preuzeo njegovu ulogu", kazao je izvor.

Da nisu u dobrim odnosima postalo je jasno kada je Kluni prozvao Dikaprija nedavno u jednom intervjuu, kada je kazao da je njegov suparnik okružen "gomilom uvlakača" te da nema nekog ko će mu iskreno reći “kako stoje stvari”.