Sergej za Dan zaljubljenih pjeva u Herceg Novom

U Cineplexxu je premijera romantičnog filma “Zimska priča”, a za gledaoce ovog ostvarenja spremni su pokloni poput ruža, magazina Gracija i slatkiša
54 pregleda 0 komentar(a)
Sergej Ćetković Podgorica koncert, Foto: Boris Pejović
Sergej Ćetković Podgorica koncert, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 13.02.2014. 08:04h

Svi zaljubljeni, ali i oni koji to nijesu, za Dan zaljubljenih moći će da prisustvuju događajima koji se sjutra organizuju u tržnom centru “Kamelija” u Kotoru, podgoričkom bioskopu Cineplexx, Opera klubu u Budvi na Trgu Nikole Đurkovića u Herceg Novom, kao i u podgoričkom klubu “District”.

Pop zvijezda Sergej Ćetković održaće koncert nazvan “Fall in love” na gradskom Trgu Nikole Đurkovića u 20 sati, u okviru “Praznika mimoze Portonovi”. Danijel Alibabić će nastupiti u budvanskoj Operi, pola sata prije ponoći.

U Cineplexxu je premijera romantičnog filma “Zimska priča”, a za gledaoce ovog ostvarenja spremni su pokloni poput ruža, magazina Gracija i slatkiša.

Posjetioci će od 18 sati moći i da se fotografišu sa voljenom osobom, a slike će biti postavljene na Facebook stranici Cineplexxa. Par sa najviše lajkova dobiće na poklon tromjesečnu kartu za bioskop, za dvije osobe.

U podgoričkom klubu “District” sjutra će se održati veče erotske poezije i probranih video kolaža, posvećeno Svetom Valentinu.

Od 22.30 mladi glumci će čitati najljepše stihove poznatih pjesnika, a događaj će pratiti i video projekcija filmskih kadrova u izboru i montaži Stefana Boškovića i Ivana Čojbašića, a prisutne će ostatak večeri zabavljati DJ producent Mr. Jools. M.H.

ISPRAVKA: U Vijestima je greškom objavljeno da će sjutra u kotorskoj “Kameliji”, u piceriji Sapori, biti organizovana humanitarna tombola. Ova manifestacija nije predviđena programom šoping centra, već će u tom lokalu za Dan zaljubljenih od 19 sati nastupiti Nina Žižić. Vijesti se izvinjavaju organizatoru i čitaocima.

Bonus video: