MC Marko mijenja ime u Marko Jadranko

Marko godinama radi manifestaciju Asfaltiranje, a nedavno je organizovao i samostalni nastup Prti Bee Geea a tada je obećao još sličnih koncerata
482 pregleda 6 komentar(a)
Timbe, MC Marko, Foto: Arhiva "Vijesti"
Timbe, MC Marko, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 11.02.2014. 09:45h

Crnogorski reper MC Marko biće gost grupe Bad Copy na koncertu koji će se 14. februara održati u beogradskoj Areni.

“Drage volje ću se popeti na binu novobeogradske Hale sportova sa Ajsom, Timbeom i Viklerom. Opalićemo sigurno "Osekni se", a ukoliko završimo bar jednu pjesmu od Marka Jadranka izvešću i to”, obećava MC Marko. On smatra da je datum održavanja koncerta veoma interesantan, pa se Copyjevci posebo spremaju za nastup.

“Mislim da će to biti lijep kulturno-umjetnički program praćen ljubavnim temama koje će ekipa donijeti na emotivan način”, siguran je MC Marko, koji će od tog dana nastupati pod novim imenom - Marko JAdranko.

“Smatramo da je koncert idealan za premijerno predstavljanje Marka Jadranka. Emsijeva danas ima više nego DJ-eva. Ne kažem da sam majstor, ali neću da budem više MC Marko. Moram da se uozbiljim do 27. marta, kada punim 40 godina i zato postajem Marko Jadranko”, objašnjava Marko.

Novo ime dao mu je Ajs, a već su se rodile ideje za pjesme.

“Bad Copy i ja u roku od 48 sati smislili desetak pjesama za Marka Jadranka. Ideja je da se album zove "Promorske pisme za dušu". Što se zvuka tiče, pokušaćemo da dobijemo jeftini mediteranski zvuk sa katastrofalno lošim versovima i pjevljivim refrenima ala Mišo Kovač. Marko Jadranko je u rep krugovima postao velika zvijezda i svi žele da gostuju kod “kralja pisama za dušu”. Tako da se može očekivati jedan album sa gostima sa regionalne hip hop scene”, obećava on.

Marko godinama radi manifestaciju Asfaltiranje, a nedavno je organizovao i samostalni nastup Prti Bee Geea. Tada je obećao još sličnih koncerata.

“Primarni plan je da se zarade pare i snimi album Jadranka. Sad nemam vremena da se bavim organizacijom. Kad se album završi, vidjeću šta ću sa Asfaltiranjem. Najviše bih volio da to neko drugi odradi, a ja da kupim kartu i uživam nekoliko dana”, zaključuje Marko.

Bonus video: