Porodica Mirande Ker moli manekenku da se vrati kući

"Neka bude tvrdoglava. Nekada smo bile jako bliske. Sada joj šaljem poruke kako bih je podsjetila da stalno mislim na nju, ali ona jako rijetko odgovara"
4 komentar(a)
Miranda Ker, Foto: Thestarfish.com.au
Miranda Ker, Foto: Thestarfish.com.au
Ažurirano: 08.02.2014. 10:41h

Porodica poznate manekenke odlučila je da se putem medija obrati Mirandi Ker kako bi je pozvali da se vrati kući, jer je nisu vidjeli više od godinu dana.

Porodica bivše manekenke Viktorijinih anđela je u očaju jer Mirandu i njenog sina Flina nisu vidjeli više od godinu dana. Zbog toga, odlučili su da se putem medija obrate Mirandi i zamole je da im se javi.

Mirandin otac gostovao je u jednoj emisiji na australijskoj televiziji "ABC" gdje je otvoreno pričao o tome kako se Miranda udaljila od svoje porodice i da skoro uopšte ne kontaktiraju.

Majka i baka su najviše povrijeđene jer im nedostaju Miranda i Flin. Ovakvo njeno ponašanje povezuju s razvodom od glumca Orlanda Bluma, za kog kažu da će zauvijek biti dio porodice. Mirandina majka tvrdi da su nekada njih dvije bile najbolje drugarice, ali da neće vršiti pritisak.

"Neka bude tvrdoglava. Nekada smo bile jako bliske. Sada joj šaljem poruke kako bih je podsjetila da stalno mislim na nju, ali ona jako rijetko odgovara", rekla je majka.

Miranda se iz Australije peselila u Njujork kada je imala 25 godina, a danas je jedna od najtraženijih manekenki na svijetu.

Bonus video: