Dva muškarca

Nastavljaju: Šin zaprijetio Kučeru batinama

"Novosti! Ortak, ako ikada više kažeš da je*eno ućutim, Ikada više, smjestiću te na bolničku ishranu godinu dana! Osjećaš me? Džunior?"
92 pregleda 6 komentar(a)
Čarli Šin, Foto: Imdb.com
Čarli Šin, Foto: Imdb.com
Ažurirano: 19.02.2019. 13:46h

Svađa između glumaca ne jenjava, pa je Ešton Kučer u jednoj emisiji poručio Čarliju Šinu da ućuti, pa mu je glumac na tviteru žestoko uzvratio.

Glumac Ešton Kučer zamijenio je legendarnog Čarlija Šina u seriji "Dva i po muškarca" 2011. godine, a tek sada mu je, nakon brojnih prozivki na društvenim mrežama poručio da "je*eno ućuti".

Kada je objavljeno da je zbog problema sa producentima Čarli Šin dobio otkaz u seriji "Dva i po muškarca" u kojoj je igrao legendarnog Čarlija Harpera, fanovi serije su mislili da niko ne može da ga zamijeni.

U njegove cipele je uskočio simpatični i duhoviti Ešton Kučer, kojeg i "dan danas" Čarli Šin proziva na Twitteru. Posljednja od njih je bila da je jednostavno "jadan".

Gostujući u jednom tok šouu, Kučer je konačno odgovorio na Šinove prozivke.

"Čovječe, je*eno ućuti! Prošlo je tri godine, a ti me i dalje pljuješ na Twitteru! Nastavi sa svojim životom!"

Čarli Šin naravno nije prećutao, čak naprotiv još jače je "udario" i to i sa ozbiljnim prijetnjama.

"Eštone, poruka primljena, izvinjavam se toliko si zvučao kao ja! Odlično! Moja greška, bio sam bijesan zbog nekih drugih stvari i istresao sam se na tebi, nadam se da je sada sve ok!", napisao je Čarli da bi nekoliko minuta kasnije potpuno promijenio mišljenje:" Novosti! Ortak, ako ikada više kažeš da je*eno ućutim, Ikada više, smjestiću te na bolničku ishranu godinu dana! Osjećaš me? Džunior?