Srđan Radonjić zaprosio Nikolinu Lončar

Bivša mis Crne Gore kaže da se sa fudbalerom Sutjeske dogovorila da će jednog dana povesti djecu u Istanbul, kako bi im pokazali gdje su se roditelji vjerili
382 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.01.2014. 12:28h

Manekenka i bivša crnogorska misica Nikolina Lončar i fudbaler Sutjeske Srđan Radonjić, ozvaničili su svoju vezu i vjerili se tokom boravka u Istanbulu sredinom januara.

Nakon skoro dvije godine veze, Radonjić je odlučio da na prst svoje ljepše polovine stavi vjerenički prsten, a s obzirom na to da je trenutno na pripremama u Igalu sa kolegama iz tima, Lončar je za “Vijesti” prepričala jednu od najljepših noći u njenom životu.

“Svake noći smo išli u drugi restoran, ali sam tada primijetila da je nešto drugačije. Bili smo sami, tu su bile svijeće, bilo je romantično, a Srđan se u jednom trenutku izgubio na petnaestak minuta. Ipak nije mi ni padalo na pamet da će me zaprositi”, iskrena je crnogorska ljepotica.

“Nakon što smo večerali, uhvatio me je za ruku, izvadio prsten i pitao me da se udam za njega. Bila sam u tolikom šoku da nisam mogla da progovorim i trebalo mi je desetak sekundi da mu odgovorim i kažem 'da'”, prisjeća se ona i dodaje da su joj se ruke tresle, a srce ubrzano kucalo.

"Tek kada sam došla sebi, počela sam da ga ispitujem kada je to isplanirao i smislio, a on mi je odgovorio da već duže vrijeme čeka pravi momenat ”, objašnjava Lončar, koja se sa vjerenikom dogovorila da će jednoga dana povesti djecu u Istanbul, kako bi im pokazali gdje su se roditelji vjerili.

Nikolina dodaje da im svadba i vjenčanje još nisu prioritet, te da neće u skorije vrijeme stati pred matičara.

"To će se dogoditi kada oboje budemo spremni. Za sada su nam prioritet moj fakultet i njegove poslovne obaveze”, objasnila je manekenka, a zatim uz smijeh dodala da je njen vjerenik otišao na pripreme i ostavio joj najteži posao – obavještavanje prijatelja.

“Teško mi je palo to što smo se razdvojili na neko vrijeme, ali iskoristiću taj period da se maksimalno posvetim učenju i ispitima”, objasnila je ona.

Boravak u Istanbulu crnogorski fudbaler i njegova vjerenica iskoristili su i za odmor i razgledanje grada, a kako kaže Lončar, privatni vodič im je pokazao gotovo sva bitnija mjesta, koja su planirali da vide.

“Bili smo i u evropskom i u azijskom dijelu. Sva moguća mjesta smo obišli, šetali, slikali se, jednim dijelom i odmorili. Vrijeme nas je poslužilo pa smo išli i na krstarenje Bosforom. Zaista sam oduševljena Istanbulom”, kazala je ova manekenka.

“Trebalo je za Novu godinu da idemo u Dubai, međutim zbog Srđanovih poslovnih obaveza smo morali da ostanemo u Podgorici, pa smo novogodišnje praznike proveli u Budvi”, otkrila je ona.

Kako reći tati?

Radosnu vijest, prva je čula Nikolinina majka, a potom i njeni i Srđanovi roditelji.

“Prvo sam javila mami i rekla joj da ništa ne govori tati, jer sam razmišljala o tome kako da mu saopštim, s obzirom na to da sam veoma vezana za njega. Po povratku iz Istanbula posjetili smo Srđanove roditelje, njegove sestre i brata, a potom smo otišli u Pljevlja”, priča nekadašnja misica.

Njen otac je u početku bio zatečen, ali se već sjutradan navikao na novu informaciju.

“U razgovoru sa mojim tatom, Srđan je objasnio zbog čega smo se vjerili. Kao što on kaže, danas se svako naziva momkom i djevojkom, a on me je zaprosio da bi to podigao na ozbiljniji nivo, ozvaničio našu vezu i pokazao koliko me zaista voli”, objašnjava Lončar.

Galerija

Bonus video: