Inicijativa za markiranje lokacija gdje su ljubimci dobrodošli

"Pet Frendly Montenegropomaže da saznate koja su to pet friendly mjesta u Crnoj Gori, u koja možete ući i uživati sa vašim ljubimcima"
166 pregleda 4 komentar(a)
Pet friendly MNE, Foto: Britomartis
Pet friendly MNE, Foto: Britomartis
Ažurirano: 23.01.2014. 12:27h

Društvo za zaštitu životinja "Britomartis" je pokrenulo inicijativu za markiranje pet friendly lokacija u Crnoj Gori, saopšteno je iz te organizacije.

"Ovom inicijativom, prvenstveno za cilj imamo podizanja svijesti kod građana da su i životinje ravnopravni članovi našeg društva. Pet Frendly Montenegro je inicijativa koja je nedavno pokrenuta putem društvene mreže Facebook, a u fazi izrade je i sajt", navodi se u saopštenju.

Inicijatori pozivaju zainteresovane da jave ukoliko znaju za neku lokaciju u Crnoj Gori koja je prijateljski raspoložena prema životinjama. Takođe, pozivaju vlasnike ugostiteljskih ili drugih objekata da se pridruže akciji. Te lokacije će biti obilježene pet friendly naljepnicom.

"Pet Frendly Montenegropomaže da saznate koja su to pet friendly mjesta u Crnoj Gori, u koja možete ući i uživati sa vašim ljubimcima. Preko našeg sajta, mapa i društvene mreže nastojaćemo da pomognemo našim posjetiocima da pronađu njima najbliže pet friedly mjesto", navodi se u saopštenju.

Bonus video: