Kejti Peri molila boga za velike grudi

Ona je otkrila i da je izgubila nevinost sa 16 godina, u automobilu marke "volvo" sa tadašnjim momkom, dok su slušali album Džef Baklija "Grace"
151 pregleda 8 komentar(a)
Kejti Peri, Foto: ESQUIRE
Kejti Peri, Foto: ESQUIRE
Ažurirano: 23.01.2014. 13:51h

Pjevačica Kejti Peri se otkrila u novom broju "GQ" magazina - i fizički i verbalno. Ona je pozirala u zavodljivom izdanju za naslovnicu, a u intervjuu je bila prilično otvorena, pa je pričala o svojim grudima i načinu na koji je izgubila nevinost.

Peri je priznala da je kao djevojčica bila opsjednuta svojim grudima i molila boga da budu što veće.

"Rekla bih: Bože, molim te daj mi grudi toliko velike da ne mogu da vidim svoja stopala kad ležim. Bog mi je odgovorio na molitve već kad sam imala 11 godina. Nisam ni pomislila da će jednog dana da mi padaju ispod pazuha", rekla je pjevačica i ponosno dodala da nikada nije išla na plastične operacije.

Ona je otkrila i da je izgubila nevinost sa 16 godina, u automobilu marke "volvo" sa tadašnjim momkom, dok su slušali album Džef Baklija "Grace".

Popularna pjevačica, rodom iz Santa Barbare u Kaliforniji, kazala je da je odrasla u siromašnoj familiji i da je njoj i njenoj braći i sestrama bilo zabranjeno da slušaju rokenrol i gledaju filmove nedolične njihovim godinama. Ona je priznala da je tokom godina promjenila stav o mnogim stvarima koje su je roditelji naučili, posebno o religiji.

"Ne vjerujem u Boga koji je starac sijede brate koji sjedi na nekom tronu... Ne vjerujem ni u raj i pakao. Ali vjerujem u kosmičku energiju koja je veća od mene", otkrila je ona.

Pjevačica se 2010. udala za Rasela Brenda, ali idila nije dugo trajala, a sada je u vezi sa američkim muzičarom Džonom Mejerom sa kojim kako kaže ima prilično ležeran odnos. Za sada ipak ne planira da ponovo upliva u bračne vode.

"Uživam u vezi sa predivnim momkom. Nigdje ne žurim", kazala je ona.

Bonus video: